Äkkilähdöt Bulgaria

Säästä Bulgarian matkan hinnassa ja varaa äkkilähtö Bulgariaan. Bulgariasta on tullut viime aikoina yhä suositumpi suomalaisten lomakohde. Suomalaisilla matkanjärjestäjillä on Bulgariassa paljon paikkoja ja usein osa niistä jää myymättä aivan viime hetkeen asti, jolloin vapaat matkat myydään pois äkkilähtöinä. Bulgarian matkojen hinnat ovat yleensä jo valmiiksi melko edullisia, joten äkkilähdön Bulgariaan voi saada melkein ilmaiseksi.

Jos itselle ei ole suurta merkitystä sillä, että missä hotellissa asuu Bulgarian lomansa aikana, on äkkilähtö hyvä vaihtoehto silloin. Lisäksi jos matkan alkamispäivässä on hieman joustovaraa, niin matkan voi saada kaikkein edullisimmin. Usein äkkilähtöjä Bulgariaan on myynnissä jo muutamaa viikkoa ennen lähtöhetkeä. Usein kuitenkin jos malttaa odottaa aivan viime päiviin saakka ennen lähtöhetkeä, saa matkastaan parhaimmat alennukset. Toki ei kannata odottaa liian kauaa, etteivät kaikki paikat ole sitten jo varattu muille. Erityisesti koulujen talviloma- ja kesälomaviikkoina eivät äkkilähtöjen hinnat ole niin edullisia kuin ei-sesonkeina. Sesonkiaikojen ulkopuolella matkustajia ei ole niin paljoa ja sen takia äkkilähtöjä on tarjolla enemmän ja hinnat ovat matalammat. Yllättävää on se, että esimerkiksi kesällä Suomen sää vaikuttaa Bulgarian äkkilähtöjen hintoihin. Jos suomessa on kaunis sää, niin matkoja Bulgarian aurinkoon saa hyvinkin edullisesti. Jos taas Suomessa on huono sää, niin yhä useammat haluavat matkustaa pois ja matkatoimistojen ei tarvitse laskea äkkilähtöjen hintoja kovinkaan alhaisiksi.

Matkatoimistoilla on erilaisia käytäntöjä heidän äkkilähtöjen myynnissään. Joillakin matkatoimistoilla kaikkein edullisimmissa hinnoissa ei omaa hotelliaan tiedä ennen kun vasta kohteeseen saavuttua. He ainoastaan lupaavat, että joku majoitus on tarjolla. Tällaisissa tapauksissa oman huoneensa saattaa myös joutua jakamaan jonkun vieraan kanssa. Kun maksaa hieman enemmän, niin hotellin saa tietää jo kotimaassa. Toisilla matkatoimistoilla sen sijaan aivan kaikkiin äkkilähtöihin kuuluu jo valmiiksi määrätty hotelli. Kun ottaa äkkilähdön Bulgariaan, niin kannattaa tarkistaa, että onko hotellissa tarjolla esimerkiksi puolihoito-mahdollisuus. Se maksaa yleensä vain muutaman kympin lisää, koska Bulgariassa on niin alhainen hintataso. Bulgariassa on myös mahdollista saada aivan luksustason majoitus keskihintaisen hinnalla kun varaa äkkilähdön.

Suomesta pääsee äkkilähdöllä Bulgariaan muun muassa seuraavien matkanjärjestäjien kautta:

Finnmatkat

 Finnmatkoilla on Bulgariassa paljon hotelleja ja he lentävät sinne useasti viikossa, joten edullisia äkkilähtöjä on usein. Finnmatkojen äkkilähdöillä pääsee sekä Sunny Beachille että sitä ympäröiviin pieniin kyliin.

 Tjareborg

 Tjäreborgilla on tarjolla äkkilähtöjä sekä Sunny Beachille että Varnan kultahietikolle.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkat saattaa välillä tarjota Bulgariaan äkkilähtöjä. Heidän kohteinaan on sekä Sunny Beach että Varnan kultahietikko.

Leave a Comment