Äkkilähdöt Egypti

Haluatko lähteä lomalle Egyptiin edullisesti ja säästää matkan hinnassa? Äkkilähdön varaaminen on hyvä tapa säästää matkan hinnassa, jos pystyy odottamaan aivan lähelle loman alkua saakka, ennen kuin tekee matkavarauksensa. Varaamalla äkkilähdön voi säästää parikymmentä prosenttia matkan hinnasta tai parhaimmassa tapauksessa matkan voi saada jopa puoleen hintaan.

Matkatoimistot myyvät äkkilähtöinä matkat, jotka heillä on lähtöpäivän lähestyessä vielä myymättä. He haluavat lentokoneen jokaisen paikan käyttöön hinnalla millä hyvänsä. Pienikin tuotto on parempi kuin ei mitään tuottoa. Jos itsellä ei ole niin väliä, että missä hotellissa Egyptissä asuu, niin äkkilähdön varaaminen on hyvä tapa saada edullinen matka Egyptiin. Tai toisaalta voi saada huonomman hotellin hinnalla luksustason hotellin omaksi majoituspaikakseen.

Parhaimmat äkkilähdöt saa niiltä matkanjärjestäjiltä, joilla on Egyptiin tarjolla paljon matkoja. Yleensä parhaimmat hinnat ovat sesonkiaikojen ulkopuolella, koska silloin matkoja jää helposti myymättä. Sesonkeina eli koulujen lomaviikkoina äkkilähtöjenkin hinnat ovat korkeammat tai niitä ei välttämättä ole tarjolla. Kaikkein edullisinta on lähteä Egyptin lomalle juuri ennen koulujen lomaviikkoja tai aivan heti niiden loputtua, silloin ei nimittäin ole niin paljoa halukkaita matkustamaan.

Matkatoimistoilla on eri käytäntöjä äkkilähtöjen myynnissä. Joillakin matkatoimistoilla heidän kaikkein edullisimmissa äkkilähdöissään hotelli selviää vasta paikan päällä kohteessa. Toisilla puolestaan kaikkiin äkkilähtöihin kuuluu jo valmiiksi määrätty hotelli. Äkkilähtöjä on tarjolla on jo kuukautta ennen haluttua ajankohtaa, mutta hinnat saattavat laskea vielä entisestään, kun odottaa aivan viime päiviin saakka ennen lähtöpäivää. Tämä vaatii kylmiä hermoja, mutta rahallisesti se kyllä kannattaa. Egyptiin voi päästä lomalle hyvinkin edullisesti, kun jaksaa odottaa. Luonnollisesti myös esimerkiksi kesäisin äkkilähtöjen hintoihin vaikuttaa Suomen sää. Kun Suomessa on huono sää, niin yhä useammat haluavat ottaa äkkilähdön lämpimään ja silloin matkoista ollaan valmiita maksamaan hieman enemmän. Ja toisaalta silloin kun aurinko paistaa Suomessakin, on äkkilähtöjä tarjolla runsaasti, koska halukkaita matkustajia ei ole niin paljoa.

Suomesta äkkilähtöjä Egyptiin tarjoavat:

Hispania

Hispanialla on usein erittäin hyviä ”Äkkiä pois” –hintoja Egyptin Hurghadaan.

Finnmatkat

 Finnmatkoilla on Egyptissä todella laaja hotellitarjonta. Heillä on lähes koko ajan tarjolla loistavia tarjouksia Egyptin Sharm El Sheikhiin, Hurghadaan sekä Luxoriin.  Finnmatkoilla on myös erittäin korkeatasoiset hotellit Egyptissä ja useissa hotelleissa matkan hintaan kuuluu all inclusive tai sitten sellainen on saatavissa pientä lisämaksua vastaan. Finnmatkojen äkkilähdöt ovat todella suosittuja.

Tjareborg

 Tjäreborgilla on usein äkkilähtöjä Egyptin Hurghadaan, Luxoriin ja Sharm el Sheikhiin.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkoilla on myös välillä tarjolla äkkilähtöjä Egyptin Hurghadaan sekä Sharm el Sheikhiin.

Leave a Comment