Äkkilähdöt Espanja

Jos mielii lomalle Espanjaan edullisesti, niin äkkilähtö on loistava vaihtoehto. Äkkilähtö varataan vasta lähellä loman alkua, jolloin matkatoimistot myyvät edullisesti heidän jäljellä olevat matkansa. Matkan hinnasta voi säästää jopa puolet odottamalla kärsivällisesti. Usein äkkilähdöt halpenevat sitä mukaan kun lähtö lähestyy. Äkkilähtö Espanjaan on hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, kun kohteella siellä ei ole itselle niin suurta väliä. Jos loman alkuajankohdassa on myös muutaman päivän joustovara, niin vielä parempi. Espanjaan on mukava lähteä äkkilähdöllä, koska melkein kaikki hotellit siellä ovat hyvätasoisia. Tarjolla ei ole mitään liian huonoja hotelleja, vaan kaikki ovat keskitasoisia minimissään.

Sesonkiaikoina ei ole niin hyviä mahdollisuuksia saada edullisia äkkilähtöjä Espanjaan, kuin mitä on sesongin ulkopuolella. Varsinkin silloin kun kouluista on lomaa, niin perheet ovat valmiita maksamaan matkoistaan enemmän ja varaukset tehdään ajoissa, jolloin matkatoimistoilla ei jää matkoja myymättä. Toisaalta juuri ennen ja aivan heti jälkeen koulujen lomaviikkojen, äkkilähtöjä Espanjaan voi saada aivan älyttömän edullisesti ja melkein puoli ilmaiseksi.

Matkatoimistoilla on erilaisia tapoja myydä äkkilähtöjä. Jotkut myyvät kaikkein edullisimmin sellaiset äkkilähdöt, joissa kohde on tiedossa etukäteen, mutta hotellinsa saa tietää vasta saavuttuaan kohteeseen. Tämä on hyvä äkkilähtövaihtoehto, mikäli hotellilla ja kaupungilla missä hotelli sijaitsee, ei ole itselleen niin suurta väliä. Vähän kalliimpi äkkilähtövaihtoehto on sellainen, jossa myös hotelli ja kohde tiedetään jo varausvaiheessa.

Suomesta Espanjaan pääsee äkkilähdöllä muun muassa seuraavasti:

Finnmatkat

Finnmatkat tarjoaa äkkilähtöjä Mallorcalle, Gran Canarialle, Teneriffalle ja Lanzarotelle. Kesäkaudella Mallorcalle voi päästä todella edullisesti ja puolestaan talvikaudella Gran Canarialle tulee usein puoli-ilmaisia tarjouksia sesonkien ulkopuolella.

Hispania

Hispanialla pääsee Costa del Solille ja Costa Blancalle. Hispanialla on laaja hotellitarjonta Costa del Solilla ja sinne tulee yleensä erittäin hyviä viime hetken äkkiä pois –tarjouksia.

Tjareborg

Tjäreborgilla pääsee Mallorcalle, Costa del Solille, Gran Canarialle ja Teneriffalle.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkat tarjoaa äkkilähtömatkoja muun muassa Mallorcalle, Costa del Solille ja Costa Blancalle.

Äkkilähdössä Espanjaan säästää aina rahaa. Miksei varaisi äkkilähtöä ja kuluttaisi säästyneet rahat sitten vasta kohteessa? Näin voi puolittaa matkabudjettinsa.

Leave a Comment