Äkkilähdöt Kanaria

 

Kanarialle on usein tarjolla todella edullisia äkkilähtöjä. Jos haluaa säästää matkabudjetissaan, niin kannattaa varata äkkilähtö Kanarialle. Kanaria on todella suosittu suomalaisten lomanviettokohde, joten matkatoimistoilla on tarjolla sinne paljon paikkoja. Osa näistä paikoista jää kuitenkin aina myymättä ja ne tarjotaan äkkilähtömatkustajille hyvinkin edullisella hinnalla. Matkatoimistoille on kannattavampaa myydä viimeiset paikat halvalla, kuin lentää kohteeseen puolityhjällä lentokoneella.

Äkkilähtö Kanarialle on hyvä vaihtoehto silloin, kun itselle ei ole suurta väliä, että missä kohteessa Kanarialla haluaa lomailla. Kanarialla on useita eri kohteita: Gran Canaria, Lanzarote, Teneriffa, La Gomera ja La Palma. Ja näillä kaikilla saarilla on useita eri lomakohteita. Muun muassa Gran Canarialle Suomesta pääsee Playa del Inglesiin, Maspalomasiin, Puerto Ricoon, Las Melonerasiin, Amadoresiin, Las Palmasiin ja Bahia Feliziin. Matkatarjonta Kanarialle on siis todella laaja ja äkkilähtöjä sinne on paljon. Äkkilähtö Kanarialle on myös hyvä sellaiselle ihmiselle, jolle matkan alkamisajankohdassa on hieman väljyyttä. Jos on hyvin tiukat aikataulut lomansa suhteen, niin silloin voi olla parempi varata matka hiukan aiemmin, että saa lähdön juuri haluamanaan päivänä.

Toiset matkanjärjestäjät vahvistavat hotellin äkkilähtömatkustajalle jo varauksen yhteydessä. Toisilla matkanjärjestäjillään puolestaan on sellainen tapa, että kaikkein halvimman äkkilähtömatkan ostaja saa tietää hotellinsa vasta saavuttuaan perille lomakohteeseen. Kanarialla kaikki ovat suhteellisen hyvätasoisia, joten siinä mielessä edullisessa äkkilähtömatkassa Kanarialle ei ole riskiä.

Sesonkiaikoina, eli jouluna, uutena vuotena, hiihtolomaviikoilla ja pääsiäisenä, matkat myydään usein loppuun ja äkkilähtöjä ei jää jäljelle ainakaan kovin paljon. Ja toisaalta sesonkiaikojen ulkopuolella äkkilähdön Kanarialle voi saada todella halvalla. Lisäksi itselleen voi saada upean hotellin, jota ei olisi muuten voinut varata. Parhaimmat tarjoukset matkatoimistoilta tulevat usein lomaviikoiksi, jotka ovat juuri ennen sesonkiviikkoja tai aivan sesonkiviikkojen jälkeen. Tällöin halukkaita matkustajia ei ole paljoa ja matkoja uhkaa jäädä myymättä. Varsinkin kesälomien aikaan äkkilähtöjen hintoihin vaikuttaa myös Suomen sääolot. Jos Suomessa nimittäin on aurinkoinen sää, niin äkkilähtöjä saa hyvin edullisesti. Ja jos on sateinen kesä, niin vastaavasti matkustushalukkuutta on enemmän ja äkkilähtöjen hintoja ei tarvitse laskea niin alas.

Suomesta Kanarialle pääsee äkkilähdöllä seuraavien matkatoimistojen kautta:

Finnmatkat

Finnmatkat on suomen suurin Kanarian matkojen järjestäjä ja heillä on siellä erittäin laaja hotellitarjonta. Finnmatkoilla on paljon eri kohteita Kanarialla ja äkkilähtöjä on usein saatavilla Gran Canarialle, Teneriffalle ja Lanzarotelle.

Tjareborg

Tjäreborgilla on välillä äkkilähtömatkoja Gran Canarialle ja Teneriffalle.

Leave a Comment