Äkkilähdöt Italia

Lähde lomalle Italiaan äkkilähdöllä ja säästät matkan hinnasta. Jos sinulla on hieman joustovaraa matkan alkamispäivässä, sekä ei ole niin suurta merkitystä, että missä päin Italiaa haluat lomailla, niin kannattaa odottaa edullisia äkkilähtöjä. Äkkilähdöt ovat matkoja, jotka matkatoimisto myy edullisesti lähtöpäivän lähestyessä. Nämä matkat ovat jääneet myymättä normaaliin hintaan ja ne halutaan silloin myydä melkein hintaan mihin hyvänsä. Matkatoimistoille ei ole kannattavaa jättää vapaita paikkoja lomalentokoneisiin.

Äkkilähtömatkassa voi säästää paljonkin rahaa. Joskus matkan voi saada jopa puoleen hintaan. Aina alennusta on kuitenkin monia kymmeniä prosentteja. Italia on suosittu matkakohde kesäkaudella ja suomalaisilla matkanjärjestäjillä on sinne paljon paikkoja tarjolla. Varsinkin koulujen kesälomien ulkopuolella on äkkilähtöjä Italiaan tarjolla paljon ja hinnat laskevat. Kesälomalla äkkilähtöjen hintoihin vaikuttaa myös Suomen sää. Silloin kun Suomessa on sateinen kesä, niin monet suomalaiset haluavat ottaa äkkilähdön lämpimään ja silloin matkatoimistojen ei tarvitse laskea äkkilähtöjen hintoja kovinkaan alas. Jos taas Suomessa on kaunis sää, niin matkustushalukkuutta ei ole niin paljoa ja silloin äkkilähtöjen hinnat ovat alhaisemmat.

Joillakin matkanjärjestäjillä äkkilähdöissäkin varataan hotelli jo matkavarausvaiheessa. Toiset matkanjärjestäjät puolestaan kertovat matkustajalle hänen hotellinsa vasta perillä kohteessa. Nämä ovat niitä kaikkein edullisimpia matkoja. Matkustaja saa jännittää, että minkä tasoisen hotellin hän perillä saa. Siinä voi käydä niinkin hyvin, että saa upean korkeatasoisen hotellihuoneen, jota ei olisi ikinä pystynyt itselleen varaamaan normaalihinnalla. Italiassa suomalaisten matkatoimistojen hotellit ovat kaikki ihan hyvätasoisia, joten kovin huonosti ei pahimmassa tapauksessakaan voi käydä. Matkan hinnasta säästyneet rahat voi sitten käyttää vaikka lomailuun matkakohteessa.

Jos haluat lähteä Suomesta äkkilähdöllä Italiaan, niin pääset sinne muun muassa seuraavien seuramatkatoimistojen matkalla:

Finnmatkat

Finnmatkoilla on Italiassa tarjolla monta eri kohdetta ja paljon hotelleja. Kaikki hotelleista ovat hyvätasoisia. Heillä on usein tarjolla edullisia äkkilähtöjä Italiaan. Finnmatkojen kohteita Italiassa ovat: Caprin saari, Ischian saari, Ladispoli, Rooma, Sardinian saari, Sisilian saari, Sorrento, Terracina ja Toscana.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkat tarjoaa myös välillä äkkilähtömatkoja Italiaan. Heidän kohteitaan Italiassa ovat muun muassa Alassio, Cattolica, Rimini, Riccione, Sisilia ja Rooma.

Leave a Comment