Äkkilähdöt Kreeta – Kreikka

Jos haluat pikaisesti lomalle Kreetalle edullisesti ja haluat säästää matkan hinnasta, niin varaa äkkilähtö Kreetalle. Äkkilähdöt ovat matkoja, jotka ovat jääneet matkatoimistoilta myymättä ja he haluavat myydä ne melkein hinnalla millä hyvällänsä. Matkatoimistoille on aina parempi saada jotain tuottoa, kuin että he eivät saisi mitään tuottoa ja lentäisivät Kreetalle puolityhjällä lentokoneella. Äkkilähdön alennus saattaa olla jopa satoja euroja, joten siinä voi säästää todella paljon rahaa.

Äkkilähtö sopii erityisesti sellaiselle matkustajalle, jolle ei ole niin väliä, että missä kaupungissa tai kylässä Kreetalla lomailee. On myös hyvä olla joustava hotellin suhteen. Joillakin matkatoimistoilla nimittäin on sellainen tapa, että kaikkein edullisimmat äkkilähdöt myydään ns. jokeri-matkoina, jolloin omaa hotelliaan ei voi valita. Matkaopas kertoo asiakkaalle hänen hotellinsa vasta perillä lomakohteessa. Äkkilähtömatkustamisessa on myös hyvä, jossa matkan alkamispäivässä on hieman jouston varaa. Jos on hyvin tiukat loma-aikataulut, niin kannattaa ehkä varata matka jo aiemmin, jotta varmistaa että saa lennon juuri haluamalleen päivälle.

Sesonkiaikoina, kuten jouluna ja uutena vuotena, koulujen talvilomaviikoilla ja pääsiäisen aikaan, äkkilähtöjä ei ole kovin paljoa saatavilla. Kesälomalla äkkilähtöjen saatavuuteen vaikuttaa kovasti sää Suomessa. Jos Suomessa on kaunis kesä, niin äkkilähtöjä on tarjolla paljon, sillä innokkaita matkustajia ei ole niin paljoa. Jos taas Suomessa sataa vettä, niin monet lomalaiset tahtovat pikamatkan jonnekin lämpimään. Halvimpia äkkilähdöt ovat aina sesonkiaikojen ulkopuolella. Joten jos pystyy ajoittamaan lomansa niihin aikoihin, niin se kyllä kannattaa.

Äkkilähdöllä Kreetalle pääsee Suomesta seuraavien matkanjärjestäjien matkalla:

Finnmatkat

Finnmatkat tarjoaa paljon äkkilähtöjä Kreetalle. Finnmatkoilla on Kreetalla todella hyvä kohdetarjonta ja paljon hotelleja. Äkkilähtöjä voi olla tarjolla Agia Marinaan, Agii Apostoliin, Analipsiin, Georgioupoliin, Geraniin, Haniaan, Kalamakiin, Kolimbariin ja Malemeen.

Tjareborg

Tjäreborgilla on välillä Kreetalle äkkilähtöjä. Heidän kohteitaan siellä ovat Hanian rannikko, Agios Nikolaos ja Rethymnon.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkoilla on myös Kreetalla muutamia kohteita, muun muassa Rethymnon ja Agios Nikolaos.

Leave a Comment