Äkkilähdöt Kypros

Kyprokselle on usein tarjolla todella edullisia äkkilähtöjä. Äkkilähdön voi varata jo melkein kuukautta ennen lähtöpäivää, mutta mitä lähemmäksi lähtöä malttaa odottaa, niin sitä halvemmalla matkan yleensä saa. Sesonkihuippuina juuri ennen lähtöä ei äkkilähtöjä välttämättä ole enää tarjolla, joten se täytyy huomioida. Kypros on suomalaisten suosima lomakohde sekä talvi- että kesäkaudella ja suomalaisilla matkatoimistoilla on sinne paljon matkoja tarjolla. Siitä syystä Kyprokselle pääsee usein äkkilähdöllä.

Matkatoimistot myyvät äkkilähtöinä sellaiset matkat, jotka ovat jääneet myymättä. Kun lähtöhetki lähestyy, niin matkatoimistolle on tärkeämpää saada lentokoneet täyteen edes jollakin hinnalla, kuin jättää koneet lentämään puolityhjinä. Äkkilähdön alennus saattaa parhaimmassa tapauksessa olla jopa 50 prosenttia matkan alkuperäisestä hinnasta ja joka tapauksessa alennus on kymmeniä prosentteja. Nämä säästyneet rahat on sitten mukava käyttää vaikkapa lomailuun Kyproksella.

Äkkilähtö Kyprokselle on hyvä vaihtoehto silloin, kun itsellä ei ole kovin tiukat aikataulut. Kun loman aloitusajankohdassa on hieman väljyyttä, niin saa helpoimmin varattua itselleen sopivan äkkilähdön. Lisäksi äkkilähdössä ei välttämättä pysty päättämään omaa hotelliaan vaan on otettava se hotelli, joka tarjolla on. Joillain matkanjärjestäjillä on tapana vahvistaa asiakkaan hotelli vasta saavuttuaan perille kohteeseen. Kyproksella kuitenkin kaikki hotellit ovat hyvätasoisia, joten huolta hotellin laadusta ei ole. Ja parhaimmassa tapauksessa saa itselleen hulppean loistoluokan huoneen, jota ei olisi normaalihinnalla pystynyt varaamaan.

Äkkilähtöjä Kyprokselle on tarjolla paljon ei-sesonkiaikoina eli koulujen lomaviikkojen ulkopuolella. Puolestaan suosittuina aikoina eli joulu-uusivuosi, talvilomaviikot ja pääsiäisloman aika ei välttämättä ole tarjolla äkkilähtöjä Kyprokselle. Tai ainakaan hintoja ei ole laskettu kovinkaan alas, koska matkustushalukkuutta riittää. Kesällä Suomen sää yllättäen myös vaikuttaa Kyproksen äkkilähtöjen hintoihin. Nimittäin jos suomessa sataa koko ajan, niin yhä useammat haluavat lähteä äkkilähdöllä lämpimään ja matkojen hinnat eivät putoa kovin alas. Ja toisaalta kesän ollessa Suomessakin lämmin, matkat Kyprokselle ovat edullisia, koska matkustajia ei ole niin paljoa.

Mikäli haluat lähteä Kyprokselle äkkilähdöllä, niin se onnistuu seuraavien suomalaisten matkanjärjestäjien kautta:

Finnmatkat

Finnmatkat tekee matkoja moneen eri Kyproksen kohteeseen. Heillä on siellä Suomen laajin tarjonta ja paljon hyvätasoisia hotelleja ympäri saarta.  Finnmatkat tarjoaa usein edullisia äkkilähtöjä Kyprokselle. Finnmatkojen kohteita Kyproksella ovat: Agia Napa, Larnaka, Limassol, Pafos, Platres ja Protaras.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkat tarjoaa myös joskus äkkilähtöjä Kyprokselle. Aurinkomatkojen kohteita Kyproksella ovat Limassol sekä Pafos.

Tjäreborg

Tjäreborgilla on aika ajoin tarjolla äkkilähtöjä Kyprokselle. Tjäreborgin kohteita Kyproksella ovat  Agia Napa, Larnaka, Limassol sekä Protaras.

Leave a Comment