Äkkilähdöt Mallorca

Kun haluat lähteä nopeasti Mallorcalle, ota äkkilähtö. Äkkilähtö on edullinen vaihtoehto sellaiselle matkaajalle, joka haluaa lähteä pikaisesti Mallorcan matkalle ja jolle hotellilla ja tietyllä lähtöpäivällä ei ole suurta merkitystä. Äkkilähdöt ovat matkoja, jotka matkatoimistoilta ovat syystä tai toisesta jääneet myymättä. Ne halutaan myydä pois ja täyttää se viimeinenkin paikka lentokoneessa melkein hinnalla millä hyvällänsä.  Hotelli saatetaan kertoa matkustajalle vasta perillä kohteessa niissä kaikkein halvimmissa äkkilähdöissä. Usein hotellin saa varattua kuitenkin jo Suomesta käsin.

Äkkilähtöjä Mallorcalle on tarjolla varsinkin ennen ja heti jälkeen suosituimpien kesälomaviikkojen. Matkojen määrään vaikuttaa myös Suomen kesän sää. Jos Suomessa on kaunis sää, niin matkoja jää paljon myymättä ja ne myydään halvalla äkkilähtöinä. Toisaalta jos Suomessa on sateinen kesä, niin äkkilähtöjen hinnat eivät välttämättä laske kovinkaan alas, sillä halukkaita matkustamaan Mallorcalle on paljon.

Mallorca on suosittu Espanjan lomasaari kesäkaudella ja suomalaisilla matkanjärjestäjillä, muun muassa Finnmatkoilla on sinne paljon paikkoja varattuna. Kannattaa odottaa lähelle lähtöpäivää, niin yleensä äkkilähtömatkat halpenevat entisestään. Tämä tietysti edellyttää joustavuutta omissa matkasuunnitelmissa, sillä voihan olla, että juuri haluamaansa kohteeseen ei ole enää paikkoja jäljellä, jos odottaa liian kauan. Äkkilähdössä voi säästää paljon rahaa ja voi saada itselleen paljon hienomman hotellin, kuin mitä olisi normaalihinnalla pystynyt varaamaan.

Jos mielii äkkilähdöllä Mallorcalle, niin se onnistuu Suomesta seuraavien matkanjärjestäjien kautta:

Finnmatkat

Finnmatkat tarjoaa paljon äkkilähtöjä Mallorcalle. Finnmatkoilla on Suomen laajin kohdetarjonta Mallorcalla ja paljon hyvätasoisia hotelleja. Äkkilähtökohteita Finnmatkojen Mallorcalla ovat Alaro, Alcudia, Ca`n Picafort, Cala Mayor, Calvia, Palma, Palma Nova ja Randa.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkoilla on myös Mallorcalle välillä äkkilähtöjä. Heidän kohteitaan ovat Palma, Palma Nova ja Santa Ponsa.

Tjäreborg

Tjäreborgilla tarjoaa välillä Mallorcalle äkkilähtöjä. Heidän kohteitaan Mallorcalla ovat Palma, Palma Nova sekä Cala Bona.

Leave a Comment