Äkkilähdöt Portugali

Jos haluaa edullisen Portugalin matkan, niin kannattaa varata äkkilähtö Portugaliin. Äkkilähtö varataan vasta lähtöpäivän lähestyessä ja se on yleensä hyvin edullinen. Äkkilähdön pystyy varaamaan jo kuukauttakin ennen lähtöpäivää, mutta usein kun odottaa vielä lähemmäksi lähtöpäivää, niin hinta putoaa vielä entisestään. Portugali on suosittu matkakohde kesäkaudella ja sinne on usein tarjolla edullisia äkkilähtöjä. Äkkilähdössä voi säästää paljon, sillä joskus matkan alennus on jopa viisikymmentä prosenttia alkuperäisestä hinnasta. Matkatoimistojen on kannattavampaa myydä ylimääräiset paikat edullisesti, kuin lentää kohteeseen puolityhjällä lentokoneella.

Äkkilähtö on hyvä vaihtoehto silloin, kun pystyy joustamaan matkan aloituspäivässä. Tällöin on paremmat mahdollisuudet saada itselleen edullinen äkkilähtö. Äkkilähdössä ei ole myöskään varmaa, että juuri haluamassaan hotellissa on tilaa, joten äkkilähdön varaajan täytyy olla joustava myös hotellin kohdalla. Mikäli suuria vaatimuksia ei ole, niin voi säästää paljon rahaa. Joskus voi myös saada itselleen todella hienon majoituspaikan, sellaisen jota ei olisi normaalihinnalla pystynyt edes varaamaan.

Usein sesonkiaikoina ei ole niin paljoa äkkilähtöjä tarjolla kuin ei-sesonkeina. Kun suomalaisilla koululaisilla on lomakausi, niin useat perheet varaavat matkan ajoissa, eikä äkkilähtöjä jää jäljelle. Näin on erityisesti jouluna ja uutena vuotena, hiihtolomaviikoilla sekä pääsiäisloman aikaan. Sesonkiaikojen ulkopuolella on tarjolla usein paljon äkkilähtöjä Portugaliin ja hinnat ovat hyvin edullisia. Kesällä äkkilähtöjen hintaan vaikuttaa myös Suomen sää. Jos Suomessa on huonot kelit, niin useat perheet haluavat matkustaa äkkilähdöllä lämpimään ja äkkilähtöjen hintoja ei tarvitse laskea kovinkaan alas. Toisaalta jos Suomessa on aurinkoista lomailla, niin monet lomailevat mieluummin kotimaassa, ja silloin Portugalin matkojen hinnat lasketaan alemmas.

Toisilla matkanjärjestäjillä hotellin saa tietää jo matkan varausvaiheessa ja toisilla matkanjärjestäjillä äkkilähdön hotelli pysyy yllätyksenä aivan kohteeseen saakka. Siinä on oma jännityksensä äkkilähtömatkustajalle. Portugalin hotellit ovat kuitenkin kaikki melko hyvätasoisia.

Suomesta pääsee äkkilähdöllä Portugaliin seuraavien matkatoimistojen matkalla:

Hispania

Hispania tekee lomia Portugalin kauniille Madeiran saarelle. Hispanian hotellit siellä ovat hyvätasoisia. Hispania tarjoaa Madeiralle usein erittäin edullisia lähilähtöjä. Katso Hispanian äkkilähdöt Portugaliin ja Azoreille täältä.

Finnmatkat

Finnmatkoilla on monta eri kohdetta Portugalissa ja paljon hotellivaihtoehtoja. Kaikki heidän hotellinsa ovat hyvätasoisia. Finnmatkat tarjoaa usein edullisia äkkilähtöjä Portugaliin. Finnmatkojen kohteita Portugalissa ovat: Albufeira, Alvor, Lissabon, Monte Gordo, Tavira ja Vilamoura.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkat tarjoaa myös ajoittain äkkilähtömatkoja Portugaliin. Aurinkomatkojen kohteita Portugalissa ovat Albufeira, Madeira, Praia da Rocha ja Alvor.

Tjareborg

Tjareborgin kohde Portugalissa on Madeira ja sinne on aika ajoin tarjolla äkkilähtöjä.

Leave a Comment