Äkkilähdöt Thaimaa

Thaimaahan on usein tarjolla todella edullisia äkkilähtöjä. Thaimaa on suosittu lomaparatiisi suomalaisten keskuudessa ja matkanjärjestäjillä on sinne runsaasti paikkoja varattuna. Jos osa näistä paikoista jää myymättä kun lähtöpäivä lähestyy, niin matkatoimisto alentaa matkan hintoja ja myy ne edullisesti äkkilähtöinä. Matkatoimistoille on tärkeää saada edes jotain tuottoa myymättä jääneistä matkoista ja he haluavat myydä ne mieluummin pilkkahintaan kuin lentää Thaimaahan puolityhjällä lentokoneella.

Äkkilähdössä Thaimaahan voi säästää useita satoja euroja. Hintataso siellä on niin edullinen, että usein  matkan hinnasta säästyneillä rahoilla voi vaikka elää siellä lomansa ajan. Näin lomabudjetti saattaa jopa puolittua. Yleensä Thaimaa on erittäin suosittu matkakohde joululoman, uuden vuoden ja koulujen hiihtolomaviikkojen aikaan. Silloin äkkilähtöjä on harvemmin tarjolla tai niiden hintoja ei ainakaan lasketa kovin alas. Ei-sesonkiaikoina matkoja jää usein myymättä ja silloin voi hyödyntää tilaisuuden ja varata itselleen edullisen äkkilähtöloman Thaimaahan. Näin voi tehdä varsinkin silloin, kun itsellään on hieman joustonvaraa matkan alkamispäivässä ja itselleen ei ole merkitystä, että missä hotellissa asuu ja että missä päin kohdetta oma hotelli sijaitsee.

Jotkut matkanjärjestäjät myyvät lomia Thaimaahan todella edullisesti äkkilähtöinä, mutta silloin oma hotelli selviää vasta perillä kohteessa. Jos uskaltaa ottaa riskin, niin voi säästää paljon rahaa. Yleensä nämä hotellit ovat matkatoimiston esitteessä olevia hotelleja, mutta matkatoimisto ei lupaa sitä. He pidättävät itsellään oikeuden antaa asiakkaalle myös jonkin esitteen ulkopuolisen hotellin. Jos matkustajalla käy hyvä tuuri, niin edullisella äkkilähtömatkalla hän saakin asua upeassa luksusluokan hotellissa, johon hänellä ei normaalisti olisi edes varaa. Toisilla matkanjärjestäjillä hotellinkin saa tietoonsa jo kotimaassa ennen matkaa, joten ei tarvitse jännittää hotelliaan.

Suomesta pääsee Thaimaan äkkilähtölomalle muun muassa seuraavien seuramatkatoimistojen kyydissä:

Finnmatkat

Finnmatkoilla on ehdottomasti Suomen suurin Thaimaan matkatarjonta ja he tarjoavat  usein erittäin edullisia äkkilähtöjä Thaimaahan. Finnmatkojen kaikki hotellit Thaimaassa ovat tasokkaita. Finnmatkat tekee lomia Thaimaassa  Bangkokiin, Hua Hiniin, Koh Changiin, Koh Lantalle, Koh Moogiin, Koh Phanganiin, Khanomiin, Khao Lakiin, Koh Sametiin, Koh Samuille, Koh Taolle, Krabiin, Phi Phille, Phuketiin ja Yao Noille.

Tjareborg

Tjäreborgilla on myös ajoittain tarjolla äkkilähtöjä Thaimaassa muun muassa Phuketiin ja Krabiin.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkat tarjoaa myös välillä äkkilähtömatkoja Thaimaahan. Heidän kohteitaan ovat Bangkok, Cha-Am, Hua Hin ja Pattaya

Leave a Comment