Äkkilähdöt Tunisia

Jos haluaa halvan matkan Tunisiaan, niin kannattaa varata sinne äkkilähtö. Äkkilähdön pystyy varaamaan jo monia viikkoja ennen lähtöpäivää, mutta mitä lähemmäksi loman alkupäivää malttaa odottaa, niin sitä edullisempaan hintaan matkan yleensä saa. Tunisiasta on viime vuosina tullut yhä suositumpi lomakohde suomalaisten joukossa. Nyt siellä on tarjolla entistä enemmän kohdevaihtoehtoja ja hotellitarjonta on laaja. Sen takia Tunisiaan on hyvät mahdollisuudet saada edullinen äkkilähtö.

Äkkilähdöt ovat sellaisia matkoja, jotka ovat matkanjärjestäjiltä jääneet myymättä. Kun matkan lähtöpäivä lähestyy, niin matkatoimisto on valmis myymään viimeiset matkansa hyvinkin edullisesti äkkilähtöinä. Se on heille parempi vaihtoehto kuin se, että lomalennolle jäisi tyhjiä paikkoja ja maksettuja hotellihuoneita jäisi käyttämättä. Äkkilähdön alennus saattaa olla jopa 50 prosenttia matkan oikeasta hinnasta ja yleensä alennus on kymmeniä euroja ja joskus jopa satoja euroja. Ne matkan hinnasta säästyneet rahat voivat kerryttää matkakassaa mukavasti.

Äkkilähtö Tunisiaan kannattaa varata silloin kun matkan alkamispäivä ei tarvitse olla juuri jokin tietty päivä. Jos on hieman joustonvaraa, niin itselleen sopivimman äkkilähdön löytäminen on helpompaa. Kannattaa myös muistaa, että äkkilähdössä ei voi vapaasti valita omaa hotelliaan vaan on otettava se hotelli, joka matkatoimistolle on jäänyt vapaaksi. Jotkin matkanjärjestäjät vahvistavat asiakkaille äkkilähtöhotellin vasta perillä lomakohteessa. Tunisiassa lähes kaikki hotellit ovat hyvätasoisia, joten kovin huonosti ei äkkilähtömatkustajallekaan voi käydä. Jos käy hyvä onni, niin voi saada itselleen loistoluokan huoneen, jota ei muuten olisi pystynyt varaamaan.

Äkkilähtöjä Tunisiaan on tarjolla paljon silloin, kun ei ole sesonkiaika eli koulujen lomaviikkojen ulkopuolella. Puolestaan suosittuina aikoina eli joululomalla, hiihtolomaviikoilla ja pääsiäislomalla matkat sinne on saatettu varata loppuun jo hyvissä ajoin. Varsinkin kesämatkoihin Suomen säällä on yllättävän suuri vaikutus. Jos Suomessa esimerkiksi sataa koko ajan, niin suuri joukko suomalaisia haluaa lähteä äkkilähdöllä lämpimään ja matkojen hinnat eivät putoa kovinkaan alas. Ja toisaalta silloin, kun kesä on Suomessakin lämmin, äkkilähtömatkoja Tunisiaan voi saada hyvinkin halvalla.

 Jos haluat lähteä Tunisiaan äkkilähdöllä, niin se onnistuu seuraavien suomalaisten seuramatkatoimistojen kautta:

Finnmatkat

Finnmatkoilla on usein edullisia äkkilähtöjä Tunisiaan. Heillä on siellä laaja tarjonta hyvätasoisia hotelleja kuudessa eri lomakohteessa. Finnmatkojen kohteita Tunisiassa ovat: Djerba, Fahs, Hammamet, Monastir, Port el Kantaoui ja Sousse.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkat tarjoaa myös välillä äkkilähtöjä Tunisiaan. Aurinkomatkojen kohteita Tunisiassa ovat Hammamet ja Sousse.

Detur

Deturilla on aika ajoin tarjolla äkkilähtöjä Tunisiaan. Deturin kohteita Tunisiassa ovat Sousse, Monastir sekä Hammamet.

Leave a Comment