Äkkilähdöt Turkki

Jos haluaa säästää Turkin matkan hinnassa, niin kannattaa varata Turkkiin äkkilähtö. Äkkilähdöt ovat matkoja, jotka matkatoimisto myy edullisemmin vasta viime hetkellä ennen lähtöpäivää. Ne matkat ovat jääneet myymättä ja matkatoimisto haluaa myydä ne melkein hinnalla millä hyvällänsä. Kun varaa äkkilähdön, niin matkan voi saada jopa puoleen hintaan. Kuitenkin aina alennus on muutamia kymmeniä prosentteja matkan oikeasta hinnasta. Välillä äkkilähtömatkalla voi päästä myös paljon hienompaan hotelliin, kuin mihin itsellä oikeasti olisi varaa. Miksei varaisi äkkilähtöä ja käyttäisi säästyneitä rahoja vaikka vasta elämiseen Turkissa?

Turkki on suosittu matkakohde ja matkanjärjestäjillä on sinne paljon paikkoja. Aika usein osa niistä jää myymättä ja Turkkiin on mahdollista saada edullinen äkkilähtö. Yleensä sesonkien ulkopuolella matkoja saa paljon edullisemmin kuin sesonkeina. Eli koulujen hiihtolomaviikoilla, pääsiäisloman aikaan ja koulujen kesälomien aikaan on vaikeampaa saada äkkilähtöä, koska useat matkat myydään jo ajoissa ennen lähtöpäivää normaalihintaisina. Yllättävää on, että äkkilähtöjen hintoihin vaikuttaa myös sää Suomessa. Esimerkiksi jos kesällä on Suomessa kaunis sää, niin äkkilähtöjä saa hyvinkin edullisesti, koska halukkaita matkustamaan ei ole niin paljoa. Toisaalta jos Suomessa on sateinen kesä, niin yhä useammat mielellään lentävät Turkin lämpöön ja matkojen hintoja ei tarvitse laskea kovinkaan alas.

Äkkilähtö Turkkiin on loistava vaihtoehto silloin, jos itsellä on hieman joustonvaraa matkan alkamispäivässä. Ja myös silloin, jos itselle ei ole niin väliä, että missä päin kohdetta ja millaisessa hotellissa asuu. Joillakin matkanjärjestäjillä edullisessa äkkilähtömatkassa saa tietää oman hotellinsa vasta saavuttuaan matkakohteeseen. Toisilla matkanjärjestäjillä puolestaan hotellinkin saa varattua jo Suomesta käsin, vaikka hinta onkin alennettu.

Jos haluaa lähteä Suomesta Turkin lomalle äkkilähdöllä, voi matkan varata muun muassa seuraavilta matkanjärjestäjiltä:

Finnmatkat

Finnmatkoilla on Suomen laajin Turkin matkatarjonta ja heillä on usein todella edullisia äkkilähtöjä Turkkiin. Finnmatkoilla voi myös matkan edullisuudesta riippumatta aina asua hyvässä hotellissa. Finnmatkat tekee lomia Turkin  Alanyaan, Antalyaan, Belekiin, Cesmeen, Fethiyeen, Icmeleriin, Incekumiin, Kusadasiin, Manavgatiin, Marmarikseen, Sideen ja Oludeniziin. Finnmatkojen valikoima siis on todella suuri.

Tjareborg

Tjäreborgilla on myös välillä tarjolla äkkilähtöjä muun muassa Alanyaan, Antalyaan ja Sideen.

Aurinkomatkat

Aurinkomatkat tarjoaa äkkilähtömatkoja muun muassa Alanyaan, Belekiin sekä Marmarikseen.

Detur

Detur tarjoaa lähilähtöjä Alanyaan ja Marmarikseen.

Leave a Comment