Fujairah – rentouttavaa rantalomaa Arabiemiirikunnissa

Fujairah matkat source: http://www.flickr.com/photos/justincaze/209073141/sizes/m/in/photostream/

Furaijahin emiraatti on mukava vastakohta vilkkaalle Dubaille. Fujairahiin matkustetaan rentoutumaan ja nauttimaan upeista rannoista, lämpimästä merivedestä ja henkeäsalpaavista maisemista. Merestä nousevat jylhät Hajjar vuoret ja vaaleansinisenä kimmeltävä Intian valtameri luovat upeat puitteet aurinkolomaan.

Furaijah sijaitsee Arabian niemimaan itärannikolla, Intian valtameren äärellä. Sen lomakeskukset ovat tasokkaita ja niissä voi elää kuin kuninkaallinen. Itse Furaijah ei ole yhtä vauras emiraatti kuin Dubai, sen elinkeinot ovat perinteisesti olleet maatalous, kalastus ja veneenrakennus.

Lepolomaa kauniiden rantojen äärellä

Suurin osa Fujairahin hotelleista sijaitsee ranta-alueella, joka on noin neljänkymmenen kilometrin päässä keskustasta. Ranta-alueen lähistöllä on pienempi Dibban kylä. Loma täällä keskittyy siis lähinnä hotellialueella lomailuun. Rannat ovat upeat, vaaleahiekkaiset ja lapsiystävälliset. Harrastusmahdollisuudet rannoilla ovat hyvät ja myös sukelluskursseja järjestetään.

Iltaelämää

Iltaelämästä Furaijahissa huolehtivat hotellit.

Furaijahin nähtävyydet

Furaijahissa on muutama nähtävyys, joissa kulttuurin ystävien kannattaa poiketa. Pääkaupungissa sijaitsee linnake, joka on peräisin 1670-luvulta sekä yli 400 vuotta vanha moskeija. Furaijahin pääkaupungissa on tehty arkeologisia kaivauksia vuodesta 2002 saakka.

Matkat Furaijahiin

Suomesta pääsee Furaijahiin valmismatkalla. Katso Furaijahin matkat tästä:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: