Albena – rauhallista perhelomaa Bulgariassa

Albena matkat source: http://www.flickr.com/photos/24105644@N03/5285387827/sizes/m/in/photostream/

Albena on lapsiperheiden kestosuosikki Bulgariassa. Albenan rannat ovat todella kauniit, valkeat, syvenevät loivasti sekä vesi on puhdasta. Albena on rauhallinen ja turvallinen lomakohde ja siellä on helppoa liikkua pientenkin lasten kanssa.

Albena on todella valokuvauksellinen matkakohde ja sen sijainti ihastuttavassa lahdenpoukamassa Mustanmeren rannalla on kuin luotu aurinkolomailuun. Suurin osa Albenan hotelleista sijaitsee aivan rannan vierellä ja loput hotellit ovat hieman korkeammalla rinteessä. Valkohiekkainen kaunis ranta on kuin tehty lasten hiekkaleikkejä varten ja perheen isommat jäsenet voivat uimisen lisäksi myös snorklailla tai vaikkapa sukeltaa.

Albenan loma

Albenassa ei ole kiire minnekään, vaan siellä keskitytään rauhalliseen rantalomailuun. Ravintoloissa on ystävällinen palvelu ja ravintoloissa riittää valinnanvaraa. Myös kauppoja on aivan riittävästi ja illan viiletessä on mukavaa kävellä kaduilla ja tehdä lomaostoksia. Hinnat ovat Albenassa edulliset suomalaisten kukkaroille. Lapsia varten alueella on paljon leikkipaikkoja, joten perheen pienimpien viihtyminen on taattu. Illan ohjelmaan kuuluu ruoalla herkuttelu ja bulgarialaisesta musiikista nauttiminen. Kesän suosituimpina lomakuukausina Albenassa järjestetään useita erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja näyttelyitä kulttuurista kiinnostuneille matkailijoille.

Albenan hotellit

Albenan hotellit ovat melkein kaikki erittäin korkeatasoisia perhehotelleja, joissa on huomioitu erityisesti lapsiperheiden viihtyvyys. Hotelleilla on upeat uima-allasalueet sekä mukavat leikkipaikat.

Iltaelämä Albenassa

Albenan iltaelämä on hyvin rauhallista verrattuna moniin Bulgarian turistikohteisiin. Elämä keskittyy iltaisin pääasiassa rantakadun tai pääkadun tavernoihin ja ravintoloihin. Illallista nautitaan kaikessa rauhassa viileästä illasta ja rauhallisesta musiikista nauttien ja jo kello yhdentoista jälkeen kaikkialla alkaa olla jo hiljaista. Albenassa saa siis nukkua yönsä aivan rauhassa.

Retki Varnaan

Varnan suurkaupunki upeine ostosmahdollisuuksineen sijaitsee vain pienen bussimatkan päässä Varnasta. Siellä on myös kiva meripuisto, joka varmasti kiinnostaa koko perhettä. Varnan ostosten hinnat ovat vielä Albenan hintoja edullisempia, joten senkin puolesta se on hyvä ostostentekopaikka.

Matkat Albenaan

Albenaan pääsee Suomesta pakettimatkalla kesäkaudella eli huhtikuusta syyskuuhun. Katso tästä edulliset Albenan matkat:

Lomamatkat

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: