Golfloma Bulgariassa

Golfloma Bulgaria matkat Source: http://www.flickr.com/photos/golf_pictures/2789691256/

Bulgaria on suomalaisten suosima rantalomakohde, mutta golfkohteena se on vielä melko tuntematon. Matkailu on Bulgarialle merkittävä tulonlähde ja nyt Bulgaria on alkanut panostaa kovasti golfmatkailuun. Sinne on rakennettu monia uusia ja upeita golfkenttiä, jotka kilpailevat tasollaan Euroopan huippukenttien kanssa. Bulgarialla on tulevaisuudessa golfmatkailulle paljon annettavaa ja se tulee varmasti vielä nauttimaan golfmatkailijoiden suosiota.

Golfmatkalle Bulgariaan voi lähteä milloin tahansa huhtikuusta lokakuuhun. Sää on mukavan lämmintä varsinkin keväällä ja syksyllä, keskikesällä saattaa olla kovinkin kuuma. Bulgarian golfkentät ovat golfresort-kohteita, joista voi varata majoituksen halutessaan suoraan kentän viereltä. Jos haluaa lomallaan tehdä muutakin kuin pelata golfia, niin kannattaa ottaa majoitus jostain läheisestä lomakohteesta ja käydä sitten vaikkapa vuokra-autolla pelaamassa golfkentillä. Golfkenttien lähellä olevia lomakohteita, joihin Suomestakin tehdään valmismatkoja, ovat 35 kilometrin päässä oleva Varnan Kultahietikko Golden Sands ja 25 kilometrin päässä oleva Albena.

Bulgarian golfkentät

Vuonna 2000 valmistui ensimmäinen 18-reikäinen golfkenttä Bulgariaan. Tällä hetkellä Bulgariassa on viisi täyspitkää golfkenttää ja rakenteilla on saman verran uusia kenttiä. Tällä hetkellä suosituimpia ja matkailijoiden toiveet täyttäviä golfkenttiä ovat BlackSea Rama ja Lighthouse Golf, jotka sijaitsevat 55 kilometrin päässä Varnasta Bulgarian koillisosassa. Niiden yhteyteen on vielä rakenteilla kolmas kenttä Thracian Cliffs, joka valmistuu vuonna 2011.

BlackSea Rama ja Lighthouse Golf

Nämä molemmat kentät ovat todella tasokkaita ja väylillä ei näy lyöntijälkiä eikä viheriöllä pallon jälkiä. Kentät ovat tuulisia, sillä ne sijaitsevat meren rannalla. Molemmat ovat kauniita niin maisemallisesti kuin peliominaisuuksiltakin. BlackSea Ramassa on upea klubitalo terasseineen ja uima-altaineen. Lighthouse Golfissa kentän keskellä on suuria hotelleja, jotka muuttavat luonnollista maisemaa hieman. Molemmilla kentillä green fee on 70 euroa ja niillä ei ainakaan vielä ole suuria ruuhkia, joten pelaaminen on helppoa.

Matkat Bulgariaan

Katso tästä Bulgarian matkat: Lomamatkat

Leave a Comment

Previous post:

Next post: