Obzor – Bulgaria

Obzor Bulgaria source:http://www.flickr.com/photos/ztephen/2824108253/

Obzor Bulgariassa on tunnelmaltaan ihana lomakohde. Siellä yhdistyy rauhallinen ja hieman maalaismainen tunnelma moderneihin hotelleihin ja upeaan rantaan. Se sopii niille, jotka haluavat nauttia rennosta rantalomasta rauhallisessa ympäristössä. Obzorissa voi viettää aikaa aurinkoa ottaen, uiden, kävellen, retkiä tehden ja pitkästä illallisesta nauttien. Auringonlaskut Obzorissa ovat myös todella ihastuttavia.

Obzor on pieni lomakohde, mutta on viime aikoina kasvanut modernien hotellien mukana. Kevät ja syksy siellä ovat erittäin rauhallisia, mutta vilkkaimpana matkailuaikana sieltäkin löytyy hieman iltamenoa. Siellä on monia ravintoloita ja baareja, paljon pikkukauppoja ja kaksi discoa.

Suurin osa hotelleista sijaitsee aivan rannalla. Rantaa riittää noin kymmenen kilometrin matkan ajan ja sitä reunustaa kaunis rantakatu.

Obzorista voi halutessaan retkeillä suurempiin kaupunkeihin, sillä sen sijainti on niin keskeinen. Sunny Beach sijaitsee 35 kilometrin päässä ja Varna 55 kilometrin päässä. Paikallisbussilla liikkuminen on todella edullista.

Mikä parasta, lentoaika tähän ihanaan lomakohteeseen on vain kolme tuntia.

Matkat Bulgariaan

Bulgariaan pääsee lomalle helposti ja edullisesti valmismatkalla. Katso Bulgarian lomat tästä:

Lomamatkat

Leave a Comment

Previous post:

Next post: