Sunny Beach – Bulgaria

Sunny Beach Bulgaria matkat source: http://www.flickr.com/photos/phototouring/1557605901/

Sunny Beachillä riittää nimensä mukaan hiekkaa silmän kantamattomiin. Sunny Beachistä on tullut upeiden rantojensa ja edullisen hintatasonsa vuoksi yksi suomalaisten suosikkilomakohteista. Tähän on vielä lisänä se, että lentomatka Sunny Beachille kestää vain kolme tuntia. Sunny Beach on ihana rantalomakohde, jossa on kansainvälinen tunnelma ja kaikki palvelut toimivat ja ovat kävelyetäisyydellä. Sunny Beachillä voi viettää rentouttavaa rantalomaa ja nauttia palveluista, jotka sopivat joka kukkarolle.

Sunny Beachin rannat

Ranta on kuusi kilometriä pitkä ja myötäilee Mustaa merta. Ranta on joissain kohdin jopa sadan metrin levyinen. Ranta on hyvin matala ja hienohiekkainen. Siellä on hyvät vesiurheilumahdollisuudet ja on edullista vuokrata rantatuoli ja –varjo. Rantakadun varrella on ihania kahviloita ja ravintoloita, joissa voi syödä edullista lounasta ja nauttia virvokkeita kuumana rantapäivänä.

Sunny Beach ja lapset

Matalien rantojen lisäksi Sunny Beachillä on poikkeuksellisen paljon leikkipaikkoja ja pomppulinnoja rannan tuntumassa, joihin lapset saavat vapaasti mennä leikkimään. Sunny Beach on varmasti lasten toivekohde.

Ravintolat ja iltaelämä Sunny Beachillä

Sunny Beachillä on paljon ravintoloita. Ravintoloiden kirjo on laaja, on pizzerioita, pihvipaikkoja ja mehanoita, joista saa bulgarialaista perinneruokaa. Ruokailu on todella edullista, joten syöminen on sen puolesta hyvinkin rentouttavaa. Iltaelämä on erityisen vilkasta varsinkin keskikesällä. Sunny Beachillä on englantilaisia pubeja, sporttibaareja, musiikkibaareja, kasinoita ja discoja. Viimeisimmät listahitit raikuvat baareista nuorison juhliessa. Jos haluaa rauhallisempaa menoa, niin voi valita hotellinsa keskustan reunamilta, jolloin nuorison juhliminen ei yhtään häiritse.

Retkikohteet

Nessebarin kaupunki on historiallinen vierailukohde. Se on 9000 vuotta vanha ja kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Siellä on pieniä kujia ja kauniita vanhoja rakennuksia. Sinne pääsee helposti  kävellen, minijunalla tai paikallisbussilla. Ostoksista ja kaupunkielämästä kiinnostuneen kannattaa käydä Bulgarian neljänneksi suurimmassa kaupungissa Burgasissa. Se sijaitsee bussimatkan päässä Sunny Beachiltä.

Ostokset Sunny Beachillä

Ostoksia voi tehdä kaupoista tai basaarialueelta. Kaupat ovat pääosin keskittyneet rantakadulle ja leveän ”Flower street” –kävelykadun varrelle. Päätien toisella puolella on suuri basaarialue, josta voi tehdä ostoksia myöhään iltaan saakka. Siellä on myynnissä kaikenlaista tavaraa, muun muassa merkkivaatteiden ja laukkujen jäljitelmiä. Sunny Beachiltä on mukavaa tehdä edullisia lomaostoksia.

Matkat Sunny Beach

Sunny Beachille pääsee kätevästi valmiilla pakettimatkalla. Katso tästä Sunny Beachin matkat:

Lomamatkat

Leave a Comment

Previous post:

Next post: