Tsarevo – Bulgaria

Tsarevo Bulgaria source:http://www.flickr.com/photos/alphadesigner/2809133344/

Tsarevo on ihastuttava lomakohde Bulgariassa. Se sijaitsee Mustanmeren rannalla erittäin kauniilla lahdella. Tässä lomakohteessa voi yhdistää rantaloman, luontoloman ja pikkukaupunkiloman. Siellä on upeat rannat molemmin puolin Tsarevon kylää. Kylässä asuu noin 6000 ihmistä, jotka harjoittavat elinkeinonaan kalastusta ja käsitöitä. Tsarevossa on myös kahviloita ja ravintoloita, sekä nuoremmille että vanhemmille. Tsarevossa voit valita haluatko asua aivan keskustassa jollain pikkukadulla ja olla heti menon ytimessä mukana vai asutko mieluummin rannalla hienossa all inclusive hotellissa.

Tsarevon kylän eteläpuolella on Papija-vuori, jonka huippu nousee aina 500 metrin korkeuteen saakka ja näin ollen siitä onkin muodostunut kylän tärkein maamerkki. Tsarevossa sijaitsee Bulgarian suurin luonnonpuisto Strandja-vuoristossa ja siellä on todella kauniita maisemia luonnon ystäville.

Nähtävyydet Tsarevossa

Strandjan luonnonpuistossa on kauniita kirkkoja ja ihania pikkukyliä, joissa voi vierailla. Lisäksi löytyy lukuisia antiikin traakialaisen kulttuurin muinaisjäänteitä historian ystäville, muun muassa kivialttareita ja monoliittejä.

Tsarevo ravintolat

Tsarevossa on lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat bulgarialaista ruokaa. Kansainvälistä ruokaakin on toki saatavilla. Viinit ovat laadukkaita ja erittäin edullisia. Ravintoloiden hintataso on suomalaisille alhainen.

Tsarevo sopii matkakohteeksi kaikenlaisille ja kaikenikäisille matkaajille, se on erittäin monipuolinen ja viihtyisä kohde.

Matkat Bulgariaan

Katso edulliset ja kätevät valmismatkat Bulgariaan tästä:

Lomamatkat

Leave a Comment

Previous post:

Next post: