Varnan Kultahietikko – Bulgaria

Kultahietikko Bulgaria matkat source: http://www.flickr.com/photos/14992126@N05/1822959954/

Bulgarian Kultahietikko on klassinen lomakohde, joka sopii sekä pariskunnille että perheille. Kultahietikko on Bulgarian kaikkein perinteisin lomakohde, joka tarjoaa matkailijoille aurinkoista lomaa kauniilla ja suurilla hiekkarannoilla sekä paljon ravintoloita ja vilkasta yöelämää. Bulgarian hintataso on suomalaisille hyvin alhainen, joten rahahuolista ei tarvitse Bulgarian lomalla välittää. Toinen asia, joka on vaikuttanut Bulgarian suosioon lomakohteena, on se, että sinne on vain kolmen tunnin lentomatka. Ei voisi uskoa, että niin lyhyessä matka-ajassa voi päästä näin kauniille uimarannoille viettämään kesälomaa. Lomailu Kultahietikolla on leppoisaa ja erittäin helppoa.

Varnan Kultahietikon huvielämä

Kultahiekan meno on nuorekasta ja rentoa. Rantakatu ja pääkatu ovat täynnä ravintoloita, baareja ja kauppoja. Varnan Kultahietikolla on myös discoja, yökerhoja sekä casino. Öisin nuoriso juhlii kovasti Kultahietikon baareissa ja sitten päivisin vain rentoudutaan rannalla maaten. Alku- ja loppukesästä meno on kuitenkin rauhallisempaa ja silloin Varnan Kultahietikko sopii lomakohteeksi myös perheille. Ruokaravintoloita on myös paljon ja illallista on mukava nauttia pitkän kaavan mukaan. Ruoka ja viinit ovat hyvin edullisia. Ravintoloiden ruoka on kansainvälistä ja varmasti jokaiseen makuun sopivaa.

Ostokset Kultahietikolla

Rantakatu on täynnä mitä erilaisimpia kauppoja, joissa myydään kaikenlaista tavaraa. Tarjolla on niin vaatteita, laukkuja, kenkiä kuin rihkamatuotteitakin. Hinnat ovat suomalaisille hyvin edullisia. Läheiseen Varnan kaupunkiin kannattaa lähteä ostosretkelle, sillä siellä hinnat ovat vieläkin edullisemmat ja valikoima laajempi. Varnassa on muun muassa tunnettujen vaatemerkkien sekä kenkämerkkien liikkeitä, elektroniikkaliikkeitä ja koruliikkeitä. Varna on tunnettu Bulgarian kesäpääkaupunkina.

Matkat Kultahietikolle

Katso tästä valmiit edulliset pakettimatkat Varnan Kultahietikolle:

Lomamatkat

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: