Bahia de Samana – Dominikaaninen tasavalta

Bahia de Samana Dominikaaninen tasavalta matkat source: http://www.flickr.com/photos/11021529@N08/2792856639/

Bahia de Samana on Dominikaanisen tasavallan suosituin lomakohde. Siellä on upeita rantoja ja kaunista trooppista luontoa. Siellä on karibialaista kulttuuria, ihania ravintoloita, joissa tarjoillaan meren herkkuja sekä hyviä vesiurheilu-mahdollisuuksia. Maisemat ovat erittäin upeita ja Samanassa lepää niin mieli kuin kehokin. Jos haluaa lomallaan rentoutua paratiisimaisessa ympäristössä, niin Samanan rannikko on silloin juuri oikea lomakohde. Siellä on monta eri kylää, joista voi lomaviettopaikkansa valita ja niistä jokainen on omalla tavallaan upea. Voi valita rauhallisemman kohteen tai sitten vilkkaamman kohteen, jossa riittää tekemistä koko loman ajaksi.Ympäristö on joka tapauksessa aivan kuin paratiisista.

Harrastusmahdollisuudet Samanassa

Jos on seikkailuhenkinen ihminen, niin Bahia de Samanan rannikko tarjoaa paljon tekemistä. Valassafarille osallistuminen on mielenkiintoista sekä purjelautailu, sukellus, snorklaus tai syvänmerenkalastus ovat hauskoja tapoja viettää aikaa. Näitä kaikkea voi kokeilla omatoimisesti tai sitten osallistua vaikka Finnmatkojen järjestämälle retkelle.

Rannat Samanassa

Bahia de Samanan rannat ovat liian paratiisimaisia ollakseen totta. Valkea hienojakoinen hiekka yhdistyy turkoosiin mereen ja matkailija voi vain nauttia. Rannalla on pieniä kojuja, joissa on käsinkirjoitetut kyltit ja ne myyvät Pina Coladaa ja eksoottisia mehuja. Näitä voi nauttia jossain rantapoukamassa aivan itsekseen rauhassa muilta ihmisiltä.

Bahia de Samanan hotellit

Hotellit ovat todella hyvätasoisia. Voi valita hotellin, jossa on all inclusive, eli että kaikki loman ruokailut, juomat ja palvelut kuuluvat matkan hintaan. Näin lomalla ei tarvitse käsitellä rahaa välttämättä kertaakaan ja voi keskittyä siihen oleelliseen eli lomasta nauttimiseen. Tai voi valita huoneiston, jossa voi olla oman itsensä herra ja tehdä ruokaa silloin kun itsestä tuntuu.

Retkikohteet Bahia de Samanassa

Kannattaa lähteä päiväretkelle Playa Rincoon; siellä on seitsemän kilometriä koskematonta hiekkaa ja palmut kaartuvat kauniisti meren ylle. Rannat ovat Dominikaanisen hienoimmat ja sinne pääsee vartin kestävällä venekyydillä. Siellä on myös pari ravintolaa, joissa voi nautiskella ruoista ja juomista varjon alla.

Las Galeras

Las Galeraksen ihastuttava lomakohde Dominikaanisessa tasavallassa Karibianmerellä kutsuu matkailijoita rentoutumaan sen valkeille hiekkarannoille. Siellä on upeita paratiisirantoja ja mahtavia palmumetsikköjä. Karibialainen kulttuuri on läsnä Las Galeraksessa, sillä se on aito karibialainen kylä. Siellä rento elämänmyönteinen kulttuuri näkyy kaikessa merengue-sävelten kaikuessa.. Paikalliset hymyilevät ja tanssivat salsaa ja reggaeta.

Las Terrenas

Las Terrenaksessa on paljon huvituksia. Siellä on rantaravintoloita ja baareja vaikka kuinka paljon. Ravintolat tarjoavat kaikenlaista ruokaa niin karibialaista kuin italialaista ja meksikolaistakin. Hiekkarannat ovat todella upeita. Finnmatkoilla on tässä kohteessa eniten hotelleja, tarjolla on huoneistohotelleja ja hienoja all inclusive hotelleja.

Samana

Samana on tämän niemimaan suurin kaupunki. Siellä on monia hyviä ravintoloita ja kaunis ranta. Maisemat ovat kuin postikortista ja siellä on myös golfin ystäville hieno golfkenttä.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: