Dominikaaninen tasavalta Las Galeras

Las Galeras Dominikaaninen tasavalta matkat source: http://www.flickr.com/photos/gita_govinda/875620623/

Las Galeras on paratiisimainen lomakohde Dominikaanisessa tasavallassa keskellä Karibianmerta. Siellä on valkeita hiekkarantoja jotka ulottuvat silmän kantamattomiin ja siellä on myös ihania palmumetsikköjä. Las Galeras on aito karibialainen kylä, jossa paikallinen kulttuuri on hyvin läsnä. Paikalliset ihmiset ovat ystävällisiä ja pitävät matkailijoista. He kuuntelevat merengueta ja tanssivat kaduilla salsaa ja reggaeta. Elämäntyyli on todella letkeää, eikä heillä tunnu olevan huolta huomisesta. Samanan niemimaa, jossa Las Galeras sijaitsee on Dominikaanisen kauneinta aluetta.

Harrastusmahdollisuudet Las Galeraksessa

Harrastusmahdollisuudet Las Galeraksen kylässä ovat hyvät. Purjelautailu, sukellus ja snorklaus ovat suosittuja harrastuksia. Valas safarille osallistuminen tai syvänmerenkalastusretki tarjoaa unohtumattomia kokemuksia. Bahia de Samanan rannikko tarjoaa monia hyviä mahdollisuuksia nauttia lomasta harrastaen, se on hyvää vastapainoa auringossa lekottelulle. Finnmatkat järjestää myös monenlaisia retkiä, joten niille kannattaa osallistua.

Las Galeraksen rannat

Las Galeraksen ranta on ihana paratiisiranta. Hiekka on vitivalkoista ja hienojakoista ja meri on turkoosia. Palmut huojuvat ja aurinko paistaa. Rannalla on pieniä kotoisia kojuja, jotka houkuttelevat matkailijaa maistamaan eksoottisista hedelmistä puristettuja mehuja tai pina coladaa. Ranta on ihanan avoin ja siellä saa todella olla rauhassa jos tahtoo.

Las Galeraksen hotellit

Hotellit ovat hyvätasoisia ja perheystävällisiä. Las Galeraksessa on tarjolla hotelleja, joissa on all inclusive. Se tarkoittaa sitä että kaikki loman ruokailut, ruokajuomat ja juomat baareista ja palvelut sekä tietyt aktiviteetit kuuluvat matkan hintaan. Näin lomalla ei tarvitse ottaa lompakkoa esille ollenkaan jos ei halua. Niin pystyy keskittymään siihen tärkeimpään eli lomasta nauttimiseen.

Retkikohteet

Päiväretkelle kannattaa lähteä Playa Rincoon; siellä on seitsemän kilometriä koskematonta hiekkarantaa ja upeita paratiisipalmuja meren yllä. Sinne pääsee erittäin hyvin viisitoista minuuttia kestävällä venekyydillä.

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: