Asunto vuokralle Espanjan Aurinkorannikolta

Espanjan Aurinkorannikolla Costa del Solilla lomailee vuosittain suuri määrä suomalaisia. Monet matkustavat Costa del Solille pidemmäksi ajaksi kuin vain viikoksi ja haluavat sen takia vuokrata sieltä loma-asunnon lomansa ajaksi. Loma-asunnon vuokraus Espanjan Aurinkorannikolta houkuttelee myös lapsiperheitä sekä ystäväporukoita. Costa del Solilla on tarjolla paljon valmiiksi kalustettuja loma-asuntoja, joita vuokrataan minimissään yhden viikon ajaksi.

Kaksi Euroopan johtavaa loma-asuntojen välitystoimistoa ovat Interhome ja Belvilla. Kannattaa katsoa, millaisia asuntoja, taloja ja huviloita heillä on tarjolla. Molemmilla yrityksillä on valikoimissaan useita satoja loma-asuntoja Costa del Solilla. Tarjolla on kaikenlaisia vaihtoehtoja vaatimattomista ja edullisista loma-asunnoista aina upeisiin luksushuviloihin omalla uima-altaalla ja merinäköalalla. Vuokrahinnat vaihtelevat parista sadasta eurosta per viikko tuhansiin euroihin per viikko. Interhomen sivusto on saatavissa myös suomenkielisenä ja lomahuoneiston varaaminen sieltä on todella helppoa. Belvillan sivusto on englanninkielinen, mutta varaus onnistuu sieltäkin vaivattomasti. Molemmissa vuokrattavat kohteet on esitelty valokuvineen ja hintoineen. Reaaliaikaisen varaustilanteen pääsee näkemään näppärästi suoraan internetvarausjärjestelmästä. Interhome ja Belvilla ovat molemmat toimineet loma-asuntojen välittäjänä jo useita vuosikymmeniä ja ne ovat todella luotettavia ja vakavaraisia yrityksiä.

Espanjan Aurinkorannikon ja Helsingin välillä lennetään kesäkaudella paljon lentoja, joten lennot sinne on helppo varata. Usein Malagaan on tarjolla myös halpoja lentoja, sillä lentoliikenteen kilpailu on kovaa. Varaamalla loma-asunnon Costa del Solilta ja ostamalla lennot erikseen, voi säätää lomakuluissaan. Ja säästön lisäksi tietenkin elämä Aurinkorannikolla omasta kodista käsin on aivan erilaista kuin hotellielämä. Se antaa paljon enemmän. Silloin voi olla oman itsensä herra ja pääsee nauttimaan enemmän aidosta paikallisesta elämästä.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: