Costa Teguise Lanzarotella on nykyaikainen turistikaupunki

Costa Teguise matkat source: http://www.flickr.com/photos/paulholloway/79371635/sizes/m/in/photostream/

Costa Teguise on nykyaikainen turistikaupunki, josta löytyy kaikki lomanviettoon tarvittavat elementit. Siellä on hieno hiekkaranta ja viehättävä rantapromenadi. Satama on kaunis ja koko kaupunki on vehreä ja erittäin kaunis. Costa Teguisesta löytyy paljon pikkukauppoja, erilaisia ravintoloita, tapasbaareja ja kahviloita, suurin osa näistä sijaitsee keskustorin eli Pueblo Marineron ympäristössä. Koko kaupunki on rakennettu vasta viimeisten 30 vuoden aikana, joten siellä on todella nykyaikaista. Costa Teguise on huippupaikka rauhallista Lanzaroten lomaa kaipaaville.

Costa Teguisen uimarannat

Playa Bastian on Costa Teguisen suosituin uimaranta lapsiperheiden keskuudessa. Ranta on suojaisa ja lastenkin on turvallista uida siellä. Playa Cucharas on tuulisempi ranta ja se onkin surfareiden suosiossa.

Harrastusmahdollisuudet Costa Teguisessa

Costa Teguisessa on 18-reikäinen golfkenttä, joten golfaajille riittää tekemistä. Purjelautailijoille on myös erinomaiset puitteet purjelautailuun, vakaa pohjoistuuli takaa sen. Useissa hotelleissa on myös omat tenniskentät tai minigolfkentät.

Teguisen sunnuntaimarkkinat ovat shoppailijan ykkösretkikohde

Costa Teguisen vieressä on Teguisen kaupunki, jossa järjestetään valtavat markkinat aina sunnuntaisin. Siellä myydään kaikenlaista tavaraa ja hyvä tinkijä voi tehdä todella edullisia ostoksia. Itse Teguisen kaupunki on myös näkemisen arvoinen, sillä se on perustettu jo 1500-luvulla ja sen tunnelma on todella viehättävä. Siellä on ihania pieniä kujia ja kauniita kirkkoja sekä siirtomaatyylisiä taloja.

Arrecife on vain 10 kilometrin päässä

Lanzaroten pääkaupunki on Arrecife ja se sijaitsee vain kymmenen kilometrin päässä Costa Teguisestä. Siellä voi kokea kaupungin sykettä ja tehdä ostoksia ostoskaduilla tai vaikka käydä katsomassa nähtävyyksiä. Suosituin nähtävyys on 1700-luvulla rakennettu linna Castillo San Jose. Arrecifen rantakatu on myös todella kaunis ja kalasatama on hämärän laskeutuessa todella tunnelmallinen.

Lomalle Costa Teguiseen

Katso Costa Teguisen lomat tästä:

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: