Corrallejo – Fuerteventuran häikäiseviä rantoja

Corrallejo Fuerteventura matkat source: http://www.flickr.com/photos/cneisner/3224342731/sizes/m/in/photostream/

Corrallejon upeat häikäisevän valkeat uimarannat ovat vertaansa vailla. Tällaisia rantoja ei löydy mistään muualta Kanarialta. Rannat sekä ihastuttavan kirkkaansininen meri houkuttelevat auringonpalvojia lomailemaan Corrallejoon. Myös perheille tämä kohde soveltuu loistavasti.

Fuerteventuran Corrallejo oli vuosia sitten pikkuruinen kalastajakylä, jonka asukkaat elivät elämänsä rauhallisissa oloissa kalastaen. Kuitenkin vuosi vuodelta Corrallejoon on saapunut yhä enemmän matkailijoita ja nykyään matkailusta on tullut Corrallejon toinen tärkeä tulonlähde. Corrallejosta on kasvanut mukavankokoinen lomakohde, jossa paikalliset sekä turistit elävät sulassa sovussa keskenään. Kaikesta parasta on se, että Corrallejosta löytää vielä aitoa espanjalaista kylätunnelmaa sen kujilta ja toreilta.

Corrallejossa voi nauttia hyvästä ruoasta

Corrallejossa voi todella nauttia kanarialaisesta ruokakulttuurista. Eritoten Corrallejon satamassa on lukuisa joukko hyviä ravintoloita, jotka ovat erikoistuneita kala- ja äyriäisruokiin. Lomallaan kannattaa myös maistaa Fuerteventuran erikoisuutta, joka on cabrito. Se on vuohenlihaa, joka maistuu erityisen hyvältä paikallisen viinin kanssa. Illallista nautitaan Corrallejon hämärtyvässä illassa yleensä pitkän kaavan mukaan ja syödessä kuunnellaan paikallista musiikkia. Useissa ravintoloissa on tarjolla elävää musiikkia.

Tekemistä Corrallejossa

Suurin osa Corrallejon lomapäivistä kuluu luultavimmin upeilla hiekkarannoilla ja meren vilvoittavasta ja puhtaasta vedestä nauttien. Sen lisäksi Corrallejossa voi kuitenkin harrastaa esimerkiksi erilaisia vesiurheilulajeja. Corrallejossa on monta sukelluskeskusta, joten sukelluskurssi on mahdollista suorittaa paikan päällä. Corrallejossa voi myös purjelautailla, leijalautailla, surffata tai osallistua vaikkapa veneretkelle. Lasipohjavenereissulle osallistuminen kiinnostaa varmasti koko perhettä ja veneen lasipohjan läpi pääsee näkemään upeaa veden alaista elämää.  Fuerteventura on myös surffareiden toivekohde, sillä tuulet ovat suotuisia sen harrastamiselle.

Huvielämää Corrallejossa

Corrallejossa on Fuerteventuran paras yöelämä. Corrallejossa on paljon erilaisia baareja, pubeja ja klubeja. Jokaiseen makuun löytyy varmasti se paras illanviettotapa. Tarjolla on rockbaareja, bluesbaareja sekä jazzklubeja. Tanssin ystävät voivat tanssia Corrallejon lukuisissa klubeissa ja discoissa aamutunneille saakka. Kannattaa muistaa, että Corrallejon yöelämä on kuitenkin paljon rauhallisempaa kuin joissain tunnetuimmissa Kanarian lomakohteissa.

Retket Corrallejosta

Isla de Los Lobos saarelle kannattaa lähteä veneretkelle, siellä on nimittäin todella kaunista. Myös muutenkin Corrallejon ympäristössä on paljon nähtävää. Jos on mahdollista vuokrata auto, niin autoillen pääsee tutustumaan lähiympäristöön kaikkein parhaiten. Esimerkiksi La Olivan ihana pikkukaupunki sisämaassa on ehdottomasti vierailun arvoinen. Sillä on myös Centro de Arte Canario, jossa on esillä fuerteventuralaisten taiteilijoiden töitä. El Cotillon kalastajakylä on myös hieno retkikohde, sillä siellä sijaitsee Fuerteventuran kaunein ranta.

Matkat Corrallejoon:

Suomesta pääsee Corrallejoon lomalle parhaiten valmismatkalla. Katso Fuerteventuran lomat tästä:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: