La Gomeralla voi kokea erilaisen Kanarian

La Gomera matkat source: http://www.flickr.com/photos/uncle-leo/1346335470/sizes/m/in/photostream/

La Gomeran saari on unohtumattoman upea. Se on luonnonkaunis saari, jonka koskematon ympäristö tarjoaa parhaimmat puitteet luontolomailun ystäville. La Gomera on vulkaaninen saari aivan kuin muutkin kanarian saaret, mutta La Gomera on paljon vehreämpi kuin muut kanarian saaret yhteensä. La Gomeran tulivuori ei ole nimittäin purkautunut yli kahteen miljoonaan vuoteen, minkä takia sen luonto on saanut kehittyä rauhassa.

Tähän asti La Gomeraan ovat päässeet tutustumaan ainoastaan omatoimimatkailijat, mutta nyt ensimmäisen  kerran sinne pääsee Suomesta valmiilla pakettimatkalla. Jos tuntuu, että Kanaria on jo nähty, niin La Gomera tarjoaa varmasti uutta tottuneellekin kanarian matkailijalle. Saari on niin vehreä ja tunnelmaltaan ihastuttava, että sinne kannattaa mennä lomailemaan jos siihen tulee mahdollisuus. La Gomeralla saa myös lomailla aivan rauhassa, sillä suuret turistimassat eivät onneksi matkusta La Gomeralle.

Katso tästä matkat La Gomeralle:

Apollomatkat

La Gomeran saari sijaitsee ihan Teneriffan saaren kyljessä, joku on saattanut käydä siellä päiväretkellä Teneriffan saarelta käsin. La Gomera on yleisesti tunnettu siitä, että Kolumbus on asunut saarella aikoinaan. La Gomeran saarella on todella ainutlaatuiset maisemat, jollaisia ei voi nähdä missään muualla maailmalla. La Gomeran vehreät vuoret ja rinteet kiinnostavat varmasti kaikki luonnon ystäviä. Saari on luonnollisesti myös lintubongareiden suosiossa, koska siellä elää monia erittäin harvinaisiakin lintulajeja. La Gomeralla on ainoastaan muutamia hotelleja aivan muutamia turisteja, joten se on hyvä paikka vaikka omien akkujen lataamiseen ja kauniista maisemista nauttimiseen.

La Gomeran rannat

La Gomeralla pääsee nauttimaan myös rantaelämästä. Saaren rannat ovat laavakiveä tai soraa ja saaren suurimmilla rannoilla on rantatuoleja vuokrattavissa.

La Gomeran hotellit

Hotelli Playa Calera

Playa Calera on neljän tähden hotelli, joka on vastikään rakennettu. Playa Calera sijaitsee ihastuttavassa La Playassa aivan rannalla. Hotellilla on kauniin laavakivirannan lisäksi myös upea kattoterassi uima-altaineen. Keskusta sijaitsee vain sadan metrin päässä Playa Calerasta. Huoneet ovat tilavia yksiöitä keittiövarustuksineen ja ne ovat todella viihtyisiä. Keskustaan on matkaa vain 100 metriä tästä hotellista

Hotelli Jardin del Conde

Jardin del Conde on pieni ja kodikas hotelli La Playassa. Sen sijainti pikkuisen sorakivirannan vierustalla on viehättävä ja suurelle uimarannalle on matkaa puolitoista kilometriä. Las Vueltasin kalastajakylä, joka on erittäin ihastuttava, sijaitsee vajaan kilometrin päässä. Siellä on mukavaa käydä illallisella nauttimassa tuoreista merenelävistä. Kaikki Jardin del Conden huoneistot ovat parvekkeellisia tai terassillisia kaksioita. Ne on raikkain värein sisustettu ja niissä on hyvin varusteltu pikkukeittiö.

Lähde matkalle La Gomeralle helposti Apollomatkat matkalla.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: