Lanzaroten saari on omalaatuinen ja upea lomakohde

Lanzarote matkat source: http://www.flickr.com/photos/robby_van_moor/4834506663/sizes/m/in/photostream/

Lanzarote on erikoislaatuinen ja upea lomakohde kanarialla. Lanzarotella on upeita tulivuorimaisemia, joita ei voi nähdä missään muualla maailmassa. Lanzaroten arkkitehtuuri on todella tyylikästä ja kaikki on loppuun asti mietitty. Tämä yhdessä upeiden vulkaanisten maisemien kanssa tekevät Lanzarotesta erittäin tyylikkään lomakohteen. Lanzarotella on myös hienoja hiekkarantoja, suloisia pikkusatamia, muodikkaita putiikkeja ja trendikkäitä ravintoloita.

Lanzarote on itäisin saari Kanarian saarista. Siellä on mukava lomasää ympäri vuoden. Kesällä lämpötila nousee noin +30 asteeseen ja talvisinkin yli +20 asteeseen. Lanzaroten upea arkkitehtuuri on peräisin taiteilija Cesar Manriquelta. Aikoinaan hän suunnitteli Lanzaroten upeat valkoiset rakennukset sinisine ja vihreine ikkunanpielineen ja taisteli sen puolesta, että sama linja säilytettiin myös uudisrakentamisessa. Lanzarotella on noin 120 000 asukasta.

Näkemistä Lanzarotella

Saarella riittää paljon näkemistä. Tulivuorimaisema tarjoaa unohtumattomia retkikohteita, kuten tulivuoriluolia, tunneleita ja vuoria. Jotkut saaren kohdista ovat niin kuumia, että niillä voisi paistaa vaikka kananmunia. Vulkaanisten maisemien vastapainona Lanzarotella on myös vehreitä laaksoja, joilla kasvaa erityisiä kasvilajeja ja elää erikoisia eläinlajeja. Kylät ovat todella kauniita, sillä niiden talot sointuvat upeasti yhteen ja ympäröivään maisemaan. Timanfayan kansallispuisto on upea kohde, jossa ehdottomasti täytyy vierailla Lanzarotella ollessaan. Kuumaisema on todella mieleenpainuva. Papagayon unelmahiekkarannat ovat todella upeat ja auringonpalvojien kannattaa käydä retkeilemässä siellä. Pääkaupunkiin Arrecifeen kannattaa myös mahdollisuuksien mukaan käydä tutustumassa, varsinkin ostosmahdollisuudet siellä ovat erinomaiset.

Huvitukset Lanzarotella

Lanzaroten parhain huvittelupaikka on Puerto del Carmen. Se on täynnä discoja, baareja ja klubeja. Siellä on myös casino. Playa Blancassa ja Costa Teguisessa huvittelupaikkoja on vähemmän, mutta kyllä niistäkin löytyy jonkin verran baareja.

Lanzaroten lomakohteita

Lanzarotella on usea lomakohde, joihin Suomestakin pääsee matkalle. Puerto del Carmen on suurin ja tunnetuin lomakohde Lanzarotella. Se on upea lomakohde hienoine rantoineen ja hyvine palveluineen. Puerto del Carmenista löytyy valtava valikoima ravintoloita ja baareja ja se on todella vilkas kaupunki. Playa Blanca aivan eteläisessä osassa Lanzarotea on niin ikään upeiden hiekkarantojen lomakohde. Se soveltuu erityisen hyvin perhelomailuun. Lisäksi itärannikolla sijaitseva Costa Teguise on loistava lomakohde rauhallisempaa lomaa kaipaaville.

Lomalle Lanzarotelle

Katso Lanzaroten matkat tästä:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: