Las Meloneras – Kanarian tyylikkäintä lomaa

Meloneras matkat source: http://www.flickr.com/photos/ricardo_sanchez_berbegal/4893372215/sizes/m/in/photostream/

Las Meloneras Gran Canarian saarella houkuttelee matkailijoita raikkaalla ilmeellään sekä modernisuudellaan. Las Meloneras on Gran Canarian uusin lomakohde ja sen sijainti aivan Maspalomasin hiekkadyynien toisessa päässä on ihanteellinen. Siellä on upea hiekkaranta ja ympäristö on uutta ja kaunista, koko kylä on rakennettu parin viime vuoden aikana. Las Melonerasissa on kauppoja, ravintoloita sekä baareja ja rantakatua pitkin voi helposti kävellä Maspalomasin lomakohteeseen. Melonerasissa viihtyvät kaikenikäiset ja sitä voi erityisesti suositella lapsiperheille sekä pariskunnille.

Melonerasin hotellit

Melonerasin hotellit ovat koko Kanarian tasokkaimmat. Koska tämä lomakohde on niin uusi, niin siellä on otettu matkailijoiden tarpeet joka paikassa huomioon. Osa hotelleista on tehty lapsiperheille upeine uima-allasalueineen sekä leikkipaikkoineen ja osa hotelleista on aikuiseen makuun sopivia. Las Melonerasissa  on myös viiden tähden hotelleja.

Huvitukset Las Melonerasissa

Rantakatu Melonerasissa on täynnä kauppoja, joista voi tehdä lomaostoksia. Siellä on myös uusi ostoskeskus, jossa on edustettuna kaikki tärkeimmät merkit. Täältä löytyy myös casino sekä muutama yökerho. Aivan Melonerasin liepeillä on useita koko perheen huvittelukohteita. Lomapäivä jos toinenkin kuluu lasten kanssa rattoisasti vaikkapa Holiday Worldin tivolissa, Aqualand -vesipuistossa, Palmitos Park –eläinpuistossa tai Sioux Cityn villin lännen kaupungissa. Aikuiset voivat halutessaan mennä helposti Playa del Inglesiin katsomaan sen vilkasta yöelämää.

Las Meloneras on suosittu golfkohde

Erityisesti talvisin Las Meloneras houkuttelee golfaajia ympäri Eurooppaa. Siellä on hyvin hoidetut, uudet ja modernit golfkentät, joista on tullut erittäin suosittuja. Peliaika kentille kannattaa varata jo Suomesta käsin, jotta pääsee sitten varmasti pelaamaan haluaminaan aikoina.

Matkat Melonerasiin

Melonerasiin pääsee Suomesta helposti ja edullisesti valmismatkalla. Katso tästä Las Melonerasin matkat:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: