Las Playitas Fuerteventuralla on upea kohde liikkuvalle harrastajalle

Las Playitas matkat source: http://www.flickr.com/photos/horrgakx/3186982135/sizes/m/in/photostream/

Las Playitaksen kalastajakylä tarjoaa aitoa tunnelmaa

Las Playitaksen kylä on sievä ja pieni aitokanarialainen kalastajakylä Fuerteventuran saarella. Las Playitaksessa on upeat hiekkarannat, joissa rantaviivaa riittää useiden kilometrien matkan ajan. Kylässä on vain noin 300 asukasta ja siellä on vain muutama kauppa, pari ravintolaa sekä pari baaria. Neljän kilometrin päässä sijaitsee Fuerteventuran toiseksi suurin kaupunki Gran Tarajal, jossa voi käydä esimerkiksi ostoksilla tai iltaa viettämässä. Las Playitaksen kylän hiekkaranta on kaunis, tummahiekkainen ja se soveltuu erinomaisesti myös lapsille.

Las Playitas Resort on upea hotellialue

Las Playitas Resort on rakennettu matkailijoiden tarpeita ajatellen. Se on upea hotellikokonaisuus, joka on rakennettu aivan kalastajakylän reunalle. Las Playitas Resort on kooltaan yli sata hehtaaria ja siellä viihtyy niin perhe, aktiivikuntoilija kuin tavallinen liikunnanharrastajakin. Playitas Resort on Fuerteventuran suurin aktiviteetti- ja liikuntakeskus. Siellä voi harrastaa kaikenlaista ja samalla voi nauttia Fuerteventuran lämmöstä ja kauniista uimarannoista. Alueella on muun muassa neljä hienoa uima-allasta, joissa järjestetään vesijumppia. Siellä on myös pilatestunteja, spinningiä, kehonrakennusta, joogaa sekä hienot tennis- ja golfkentät. Aamun voi aloittaa vaikkapa virkistävällä aamujumpalla samalla Atlantin kauniita maisemia ihaillen. Useat vesiurheilulajit ovat myös suosittuja Las Playitaksessa. Siellä voi harrastaa esimerkiksi sukellusta, purjehdusta, surffausta tai purjelautailua. Resortin ohjaajat sekä henkilökunta ovat  ammattitaitoisia oman alansa edustajia.

Las Playitaksen loma tarjoaa hyvän vaihtoehdon tavalliseen Kanarian matkaan verrattuna. Tältä lomalta ei palaa huonokuntoisena ja väsyneenä, vaan aivan varmasti virkistyneenä ja hyvinvoivana. Las Playitas tarjoaa virkistystä sekä mielelle että keholle.

Jos haluaa panostaa hyvinvointiinsa ja lomailla kauniilla Fuerteventuralla niin kannattaa lähteä lomalle Las Playitakseen. Katso valmiit pakettimatkat Las Playtakseen tästä:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: