Loma-asunto Espanjasta

Loma-asunto Espanjasta

Moni suomalainen matkustaa Espanjaan viettämään lomaansa. Kesäkausi on sesonkia Espanjan matkailussa, mutta on olemassa niitäkin suomalaisia, jotka matkustavat Espanjaan talvehtimaan. Moni perhe lähtee myös Espanjaan pariksi kuukaudeksi nauttimaan suotuisasta ilmastosta ja viettämään sapattikuukautta tai sapattikuukausia. Jotkin perheenjäsenet saattavat tehdä Espanjasta käsin etätyötä ja ottavat perheensä sinne lämpöön mukaan pariksi kuukaudeksi. Jotkut ihmiset saattavat myös ottaa töistä vapaata ihan vain sen takia, että saavat arjen oravanpyörän katkaistuksi ja he lähtevät nauttimaan Espanjan tunnelmasta. Suomalaiset lapsiperheet, jotka haluavat lomailla Espanjassa, vuokraavat myös yhä useammin lomahuoneiston lomansa ajaksi tavallisen hotellimajoituksen sijasta. Näin he pystyvät helpommin lomailemaan lasten kanssa kodinomaisessa ympäristössä.

Jos haluat vuokrata oman loma-asunnon Costa del Solilta, Costa Bravalta, Costa Blancalta, Baleaarien saarilta tai Kanarian saarilta, niin nyt se on todella mahdollista ja helppoa. Tarjolla on sekä vaatimattomia ja edullisia loma-asuntoja että upeita luksushuviloita omilla uima-altailla. Nyt riittää se, että miettii valmiiksi, että mistä loma-asuntonsa haluaa ja millaisia kriteerejä asunnolle asettaa. Oma unelma tällaisesta lomasta on helppoa toteuttaa.

Espanjasta loma-asuntoja vuokraavia yrityksiä on useita, mutta luotettavimpia ovat kaksi Euroopan johtavaa loma-asunnon välitystoimistoa Interhome sekä Belvilla. Jos haluaa vuokrata asunnon suoraan joltain yksityiseltä henkilöltä, niin kannattaa tarkistaa hänen taustansa huolellisesti, ettei tule huijatuksi. Näiden isojen loma-asuntoja välittävien yritysten hinnat ovat todella kilpailukykyiset, joten hintojen takia ei kannata etsiä lomakotia muualta. Interhomen internetsivusto www.interhome.fi on loistava ja helppokäyttöinen sivusto. Ja parasta on se, että sivusto on saatavissa suomenkielisenä. Interhomen pääpaikka on Sveitsissä, mutta sillä on monia aluetoimistoja, joista yksi sijaitsee Suomessa. Interhomella on Espanjassa laaja valikoima asuntoja, jotka on esitelty heidän internetsivustollaan valokuvineen ja hintoineen. Belvillan pääpaikka on Englannissa ja sivusto on englanninkielinen. Sekin on kuitenkin hyvin helppokäyttöinen ja pulmatilanteita varten molemmilla yrityksillä on palvelupuhelinnumero. Molempien internetsivustojen varaustilanne on reaaliaikainen, joten sieltä on hyvin helppoa katsella omaan ajankohtaan ja omiin kriteereihin soveltuvia loma-asuntoja ja huviloita.

Espanjaan on usein tarjolla edullisia lentoja, joten loma-asunnon vuokraamalla voi myös säästää matkakustannuksissaan. Ja sen lisäksi saa upeita elämyksiä Espanjan matkastaan, kun asuu paikallisten ihmisten tavoin.

Linkit

Leave a Comment

Previous post:

Next post: