Marbella – Costa del Sol

Marbella Espanja matkat source: http://www.flickr.com/photos/twostepsbehind/3454469455/

Marbella on kaunis ja viihtyisä lomakohde Espanjassa Costa del Solilla. Sinne kannattaa mennä, jos osaa arvostaa elämän ylellisyyksiä, tasokkaita ravintoloita ja elegantteja putiikkeja. Siellä voi kävellä kauniilla rantakadulla, tunnelmoida vanhassa kaupungissa tai katsella upeita luksusjahteja Puerto Banuksessa. Kaiken kaikkiaan Marbellassa on niin kaunista, huoliteltua ja tyylikästä, että siellä silmä lepää. Illan viihdykkeeksi riittää kun istahtaa rantakadun varrella olevalle penkille ja katselee ohikulkevia ihmisiä ja merta. Jäätelöbaareja on myös joka nurkan takana ja jäätelö siellä maistuu aivan taivaalliselta. Marbella on myös golfin ystävän suosikkipaikka, siellä on todella hyvät golfausmahdollisuudet. Illan tullen Plaza de los Naranjos on aivan ihastuttava paikka. Sinne appelsiinipuiden värittämälle torille väki kerääntyy viettämään iltaa ja nauttimaan espanjan keittiön tarjoamista herkuista.

Marbellassa on paljon tunnelmallisia pieniä kujia, joissa on kaikenlaisia putiikkeja aina muotiliikkeistä taidegallerioihin ja käsityöpuoteihin. Muodikkaimmissa liikkeissä voi tutustua viimeisiin cat walkien hullutuksiin ja palvelu on ensiluokkaista. Puerto Banuksen upeassa huvipursisatamassa voi tavata monenkin julkisuudesta tutun henkilön, Michael Douglasin tai Paris Hiltonin vaikka. Marbella tarjoaa upean kokemuksen kaikille ihmisille.

Ruoka ja iltaelämä Marbellassa

Ruoka Marbellassa on aivan ihanaa ja ravintoloita on paljon. Illallisen voi nauttia paikallisessa tapas-baarissa hyvinkin edullisesti tai pitkän kaavan mukaan vaikkapa vanhassa kaupungissa tai Puerto Banuksessa. Rantakadulla suosituin ruoka on paella, joka tarjoillaan isolta pannulta ja se on todella herkullista. Andalusialaisen keittiön muita erikoisuuksia ovat dorada al sal eli suolassa kypsytetty uunikala sekä gazpacho eli kylmä vihanneskeitto. Iltaelämä on keskittynyt Puerto Banuksen huvipursisatamaan. Se sijaitsee kuuden kilometrin päässä Marbellan keskustasta ja sinne pääsee taksin ja paikallisbussin lisäksi myös venekyydillä, jossa matkalla saa ihailla upeita maisemia. Varsinkin Puerto Banuksen satama illan hämärtyessä on aivan upean näköinen paikka mereltä katsottuna.

Rannat Marbellassa

Marbellan ranta on 26 kilometrin pituinen ja se on hyvin hoidettua ja todella kaunista aluetta. Useilla rannoilla vuokrataan aurinkotuoleja ja -varjoja.

Matkat Marbellaan

Katso Marbellan matkat tästä:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: