Maspalomas – Gran Canarian vanhin lomakaupunki

Maspalomas matkat source: http://www.flickr.com/photos/stephen_downes/2645308637/sizes/m/in/photostream/

Maspalomas on tuttu monille Gran Canarian matkaajille upeista hiekkadyyneistään ja lähes saharamaisesta maisemastaan. Maspalomas on ollut perheiden suosikkikohde jo vuosikymmeniä ja monet matkustavat sinne joka vuosi yhä uudestaan. Ympäristö Maspalomasissa on kaunista ja vehreää, talot ovat matalia ja matkailijoille suunnatut palvelut ovat erinomaiset. Erityisesti Maspalomasin ranta on tämän lomakohteen vetonaula, sillä se on todella upea. Faron majakka on Maspalomasin tunnusmerkki ja majakka on seissyt niillä sijoillaan vuodesta 1886 saakka. Suunnilleen sata vuotta majakan rakentamisen jälkeen alue alkoi kiinnostaa matkailijoita ja sen matkailumahdollisuudet haluttiin hyödyntää ja ensimmäiset hotellit rakennettiin alueelle.

Maspalomas on loistava perhekohde

Sen lisäksi, että Maspalomasissa voi uida ja nauttia rantaelämästä, on siellä myös paljon erilaista tekemistä erityisesti lapsiperheille. Holiday World –tivoli kutsuu hurvittelemaan sen hurjiin laitteisiin ja Agualandin vesipuisto kutsuu veden pyörteisiin ja liukumäkiin. Palmitos Park –eläinpuisto on tosi suosittu vierailukohde Maspalomasissa. Siellä voi nähdä papukaijoja sekä muita eläimiä esittämässä temppuja. Villin lännen kaupunki, Sioux City, on myös erinomainen päiväretkipaikka varsinkin perheille, joilla on vähän isompia lapsia. Playa del Inglesin huvituksia kannattaa myös käydä katsomassa ja ostamassa vaikka lomatuliaiset sieltä.

Maspalomas on suosittu golfkohde

Maspalomasissa sijaitsee suosittu ja upea Campo de Golf Maspalomas, joka houkuttelee golfaajia ympäri Eurooppaa. Campo de Golf Maspalomas on yksi Gran Canarian hienoimmista golfkentistä ja peliajat sinne kannattaa varata mahdollisuuksien mukaan Suomesta käsin jo valmiiksi.

Maspalomasin matkat

Suomesta pääsee parhaiten lomailemaan kauniiseen Maspalomasiin valmismatkalla. Katso tästä Maspalomasin lomat:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: