Playa del Ingles – dyynejä, rantoja ja yöelämää

Playa del Ingles matkat source: http://www.flickr.com/photos/pedrosz/2245289753/sizes/m/in/photostream/

Playa del Ingles on säilyttänyt asemansa suomalaisten suosikkikohteena Gran Canarialla. Playa del Ingles on kuuluisa sen upeista hiekkadyyneistä ja todella kauniista uimarannasta. Playa del Inglesissä ei sada juuri koskaan ja se on loistava lomakohde rantalomailun ystäville. Playa del Ingles on myös kuuluisa siitä, että sen yöelämä on erittäin vilkasta ja juhlimispaikoissa riittää valinnanvaraa. Playa del Inglesiin voi myös matkustaa huoleti, vaikka ei osaisi puhua yhtään englantia, koska siellä on monia suomalaisia ravintoloita. Perheille Ingles sopii myös aivan mainiosti, koska rannat ovat erittäin lapsiystävälliset ja tekemistä riittää myös perheen pienimmille. Perhelomailuun parhaiten sopivat hotellit sijaitsevat Playa del Inglesin laidalla aivan hiekkadyynien äärellä. Maspalomasissa on myös hieno Aqua Sur –vesipuisto, jonne kannattaa mennä käymään lasten kanssa. Shoppailijat pitävät myös Playa del Inglesistä, koska siellä on monia ostoskeskuksia ja basaareja.

Upea uimaranta

Playa del Inglesin pitkä ja todella kaunis hienohiekkainen ranta alkaa San Agustinista ja jatkuu koko kilometrien matkan Maspalomasiin aina Faron majakalle saakka. Siihen väliin mahtuu monenlaisia rantakaistaleita ja onpa siellä nudistialuekin hiekkadyynien keskellä. Uimavesi on puhdasta ja uintilämpöistä myös talvella, joten ehdottoman hyvä rantalomakohde Playa del Ingles on.

Playa del Inglesin iltaelämä

Playa del Ingles on varmasti kaikkein vilkkain lomakohde Kanarian saarilla. Siellä on sadoittain ruokaravintoloita sekä baareja. Ruokakulttuurissa on edustettuna koko maailma ja pääosin tarjolla on tuttua kansainvälistä ruokaa. Paikkojen taso vaihtelee ja siellä on niin halpoja pikaruokapaikkoja kuin kalliita ja tasokkaita kalaravintoloita. Inglesissä on myös muutama täysin suomalainen ravintola, kuten Sakari Kuosmasen Saku´s Galley sekä Vanha Mylläri -ravintola. Iltaelämä jatkuu läpi yön aamuun saakka ja Playa del Inglesissä voi juhlia baareissa, klubeissa tai discoissa. Suomalaistakin musiikkia on tarjolla muutamassa paikassa sekä tietysti myös karaokea.

Harrastusmahdollisuudet Playa del Inglesissä

Playa del Inglesissä voi harrastaa melkein mitä tahansa. Vesiurheilulajit ovat luonnollisesti suosittuja ja Inglesissä voi surffata, purjeliitää tai ajaa jet skillä. Golfkentät ovat myös hienot sekä suositut, joten peliajat kannattaa mahdollisuuksien mukaan varata jo kotimaasta käsin. Tenniksen ja squashin ystäville löytyy hienoja pelikenttiä ja mikroautorata houkuttelee varsinkin perheen isompia lapsia. Playa del Inglesissä on myös valtavan hyvät reippailu- ja patikointimaastot.

Ostosmahdollisuudet Playa del Inglesissä

Playa del Inglesissä on monta eri ostoskeskusta, joissa on monenlaisia liikkeitä. Kaikkein edullisimmat hinnat ovat kuitenkin Inglesin markkinoilla tai läheisissä pikkukylissä. Mikäli Playa del Inglesin loman ajankohta sattuu olemaan tammikuussa, niin siellä on silloin upeat suuret alennusmyynnit. Kaikkein edullisimpia tuotteita Playa del Inglesissä ovat elektroniikka, kellot, kosmetiikka sekä alkoholi. Saaren pääkaupunki Las Palmas on myös ehdottoman hyvä shoppailuretkikohde.

Matkat Playa del Inglesiin

Leave a Comment

Previous post:

Next post: