Puerto de Mogan – Kanarian Venetsia

Puerto de Mogan matkat source: http://www.flickr.com/photos/mossaiq/3469487838/sizes/m/in/photostream/

Puerto de Mogan on kaunis ja erittäin hienostunut lomakohde Gran Canarialla. Puerto de Mogan on tunnettu kauniista satamastaan, kaarisilloistaan ja viehättävästä tunnelmastaan. Tästä syystä tätä ihastuttavaa lomakohdetta kutsutaan usein Kanarian Venetsiaksi. Puerto de Mogania voi suositella lomakohteeksi häämatkalaisille, rauhaa rakastaville sekä perheille, jotka haluavat rentoutua hotellilla ja uima-altaalla ilman mitään aktiviteetteja. Mogan tarjoaa matkailijoille erilaista Kanariaa, kuin mitä aiemmin on totuttu näkemään.

Puerto de Mogan on taiteilijahenkinen lomakohde ja valokuvaajan unelmapaikka. Ympäristö on todella valokuvauksellista valkoiseksi kalkittuine taloineen, joissa on värikkäät ikkunaluukut sekä hienoine kukkaistutuksineen. Kattotasanteilla kukkivat bougeainvilleoit ja banaani- ja papaijapuutarhat kukoistavat. Maisema on kuin suoraan postikortista. Kauniissa venetsialaistyylisessä satamassa on mukava vain kävellä ja ihastella upeita luksusjahteja tai istahtaa johonkin pieneen ravintolaan nauttimaan herkullisesta ruoasta.

Puerto de Moganin paikalliset asukkaat ovat todella ystävällisiä matkailijoille ja tällaista ystävällisyyttä tapaa harvoin Kanarialla.

Puerto de Moganin hotellit ovat tasokkaita

Tähän lomakohteeseen kuuluvat loisteliaat hotellit. Lähes kaikki alueen hotellit ovat erittäin tasokkaita ja matkailijoille on tarjolla kaikki palvelut, mitä vain toivoa voi. Uima-allasalueisiin on panostettu huolellisesti ja eri väriset kukkaistutukset hivelevät silmiä. Hotelleissa on myös hyvät liikuntamahdollisuudet sekä kauneudenhoitomahdollisuudet.

Puerto de Moganin uimaranta on ihana

Puerto de Moganin uimaranta on tummahiekkainen ja erittäin idyllinen. Ranta on kuin tehty rentoutumiseen ja auringosta sekä merestä nauttimiseen. Siellä voi halutessaan myös vesihiihtää, kokeilla riippuliitoa tai vuokrata jet skin. Kalastusretkelle lähteminen on myös mahdollista. Upea retkikohde uimisen ystäville on noin neljän kilometrin päässä Puerto de Moganista olevat Tauriton upeat merivesialtaat.

Rauhallista iltaelämää Moganissa

Iltaelämä Puerto de Moganissa on erittäin rauhallista. Lähinnä iltaelämästä huolehtivat illallisravintolat, joissa voi nauttia hyvästä kanarialaisesta ruoasta viineineen. Puerto Rico sijaitsee kuitenkin lähellä ja sinne voi halutessaan lähteä vilkkaamman yöelämän perään. Taksilla ja paikallisbusseilla liikkuminen on hyvin helppoa ja edullista.

Ostosmahdollisuudet Puerto de Moganissa

Puerto de Moganissa on muutamia pikkukauppoja, joista voi ostaa matkatuliaisia. Siellä on myös kolme supermarkettia sekä yksi taidegalleria. Suosittuja tuliaisia ovat käsintehdyt korut, laukut ja jalokivat. Viereisessä Puerto Ricossa on monta eri ostoskeskusta, joten sinne kannattaa mennä tekemään suurempia ostoksia. Kaikkina viikonpäivinä myös jossain Gran Canarian kylässä järjestetään perinteiset markkinat, jotka ovat todella mahtava kokemus ostosten parissa viihtyville lomalaisille. Saaren pääkaupungissa Las Palmasissa on luonnollisesti myös erittäin hyvät ostosmahdollisuudet.

Matkat Puerto de Moganiin

Leave a Comment

Previous post:

Next post: