Puerto del Carmen – upea ja monipuolinen lomakohde Lanzarotella

Puerto del Carmen Lanzarote matkat source: http://www.flickr.com/photos/tonygalvez/2666958247/

Puerto del Carmen Lanzarotella on kasvanut pienestä kalastajakylästä täksi upeaksi suosituksi matkakohteeksi. Puerto del Carmen sopii kohteeksi sekä lapsiperheille että ilman lapsia matkustaville. Täällä on tarjolla kaikki palvelut mitä matkailija voi matkallaan haluta. Rantakadun varrella on vieri vieressä ravintoloita, McDonalds, pikaruokapaikkoja, kiinalaisia ravintoloita ja perinneruokaa tarjoilevia kanarialaisia ravintoloita. Jokaiselle löytyy varmasti jotain. Vanha satama on aivan ihastuttava ja siellä sijaitsevat alueen laadukkaimmat ravintolat, joissa kalaruoat ovat todella herkullisia. Puerto del Carmenissa on kymmeniä ellei satoja baareja ja muutama suuri disco, joten yöelämä on todella vilkasta. Ostosmahdollisuudet ovat myös todella hyvät , kauppoja on paljon ja niistä on mahdollisuus ostaa kaikenlaista tavaraa. Kaupunki on rakennettu kauniiksi perinteistä arkkitehtuuria mukaillen ja siellä täällä on upeita hyvin hoidettuja palmuja.

Puerto del Carmenin rannat

Uimarannat ovat upeita hienohiekkaisia ja matalia. Puerto del Carmenissa on kolme eri uimarantaa, joista voi vuokrata aurinkotuoleja. Lapset tykkäävät peuhata hiekassa ja vanhemmat voivat nauttia auringosta.

Harrastukset Puerto del Carmenissa

Tuulet ovat usein suotuisia surffaukseen ja se onkin Puerto del Carmenissa suosittu harrastus. Samoin kuin muutkin vesiurheilulajit kuten sukellus ovat suosittuja. Puerto del Carmenissa toimii sukelluskoulu, joten ihan aloittelijallakin on mahdollisuus kokeilla päästä tutustumaan vedenalaiseen maailmaan. Patikointi ja sauvakävely ovat suosittua ajanvietettä ja Lanzarotella järjestetään vuosittain kansainvälinen maratontapahtuma jota varten ihmiset harjoittelevat maastossa.

Autoilu Lanzarotella

Jos omaa ajokortin ja autonvuokraus kiinnostaa niin tällä saarella se on enemmän kuin toivottavaa vuokrata auto. Saarella on niin paljon nähtävää, että siitä ei voi muuten päästä osalliseksi kuin ajamalla autolla saaren ympäri. Kaikkialla on niin paljon uskomattomia tuliperäisen saaren erikoisia nähtävyyksiä, jollaisia ei voi nähdä missään muualla maailmassa. Varsinkin avoauton vuokraaminen on hauskaa, sillä silloin voi samalla nauttia auringon paisteesta ja lempeästä tuulesta kasvoilla.

Puerto del Carmenin huvit

Huvituksia on paljon. Baareja, ravintoloita ja discoja. Ruokaa, musiikkia ja tanssia ja esityksiä. Meno ei kuitenkaan ole ihan niin hektistä kuin jollain muilla Kanarian saarilla. Läheinen Rancho Texas Park on loistava huvikohde koko perheelle. Siellä voi nähdä alligaattoreita ja papukaijoja ja siellä on myös hieno leikkipuisto lapsille.

Retket Puerto del Carmenista

Viereinen pieni Puerto Caleron kylä on viehättävä retkikohde, se on ylellinen paikka ja siellä voi nauttia illallisen jossain tasokkaassa ravintolassa. Timanfayan kansallispuisto on mahtava retkikohde, sillä siellä voi nähdä tulivuorenpurkauksesta syntynyttä laavamaisemaa ja erilaisia geologisia ilmiöitä. Maisemat ovat kuin kuusta. Saaren pohjoisosassa on Jameos del Aquan laavaluolat, joissa laavavirrat ovat muodostaneet upeita laguuneja laavaluoliin. Luolissa on myös baareja, joihin voi istahtaa rentoutumaan ja nauttimaan turkoosinvärisestä laguunimaisemasta. Teguisen markkinoille järjestetään retki, mutta toki sinne voi mennä ominpäinkin. Siellä on myynnissä kaikenlaista tavaraa, erityisesti kannattaa ostaa käsitöitä ja paikallisia viinejä ja juustoja.

Matkat Puerto del Carmeniin

Puerto del Carmeniin pääsee lomalle parhaiten valmismatkalla. Katso edulliset Puerto del Carmenin matkat tästä:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: