San Agustin –Playa del Inglesin pikkusisko

San Agustin matkat source: http://www.flickr.com/photos/23072179@N00/1856529987/sizes/m/in/photostream/

San Agustin on sievä pieni kohde Gran Canarialla ihan Playa del Inglesin vieressä. San Agustin on juuri sopiva lomanviettopaikka ihmisille, jotka haluavat lomailla rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, mutta kuitenkin Playa del Inglesin turistipalveluiden äärellä. San Agustinista puuttuvat kokonaan kovaääniset discot ja baarit, mutta niihin pääsee kuitenkin helposti piipahtamalla Playa del Inglesin puolelle. San Agustinissa voi lomailla upeiden palmujen, kauniiden kukkaköynnösten sekä matalien talojen ympäröimänä. Hotellit ovat hyvätasoisia, joten siellä voi keskittyä vain kaikkein oleellisimpaan eli rentoutumiseen.

Kaunista rantapromenadia pitkin Playa del Inglesiin

San Agustinista lähtee erittäin viehättävä rantapromenadi Playa del Inglesiin ja siitä edelleen Maspalomasin lomakohteeseen saakka. Tämä promenadi on suosittu kävelyreitti, koska sitä kulkemalla pääsee paikasta toiseen liikkumisen lisäksi nauttimaan myös Atlantin upeista maisemista.

San Agustinin rannat

San Agustin soveltuu loistavasti rantalomailun ystäville, sillä San Agustinin rannat ovat erittäin kauniita ja soveltuvat hyvin myös perheen pienimmille. Rantojen rantahiekka on erityislaatuista, sillä se on erittäin hienojakoista osin vaaleaa hiekkaa ja osaltaan tummaa laavakivihiekkaa. Atlantin vesi on puhdasta ja uintilämpöistä ympäri vuoden. Rannoilla vuokrataan myös aurinkotuoleja sekä –varjoja.

San Agustinin huvittelumahdollisuudet

Vaikka San Agustinia sanotaan Playa del Inglesin pikkusiskoksi, niin sielläkin on kuitenkin jonkin verran huvittelumahdollisuuksia. Ravintolat ja pienet baarit kutsuvat istumaan iltaa ja nauttimaan hyvästä kanarialaisesta ruoasta juomineen. Rahapelien ystäville San Agustinissa on myös kasino.

Matkat San Agustiniin

Suomesta pääsee lomalle San Agustiniin näppärästi valmismatkalla. Katso tästä San Agustinin lomat:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: