Talo Italiasta – Vuokraa unelmiesi talo Italiasta!

Talo Italiasta Matkat source: http://www.flickr.com/photos/photog63/4873239192/

Monet unelmoivat omasta talosta Italiassa. Italiassa on monia toinen toistaan kauniimpia paikkoja, kuten Firenze, Toscana, Gardajärvi, Pisa, Chianti, Versilia ja Lucca, listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Italia on todella monipuolinen ja ihastuttava lomakohde, sillä siellä voi viettää niin kulinaristin ruokamatkaa, viininystävän viinimatkaa kuin maaseudun lepolomaa tai kulttuurilomaakin. Etelä-Italialla ja Pohjois-Italialla on aivan oma tunnelmansa. Sää Italiassa on aina kesäkaudella suotuisa sekä varsin aurinkoinen ja nähtävää riittää pitkäksikin ajaksi. Kun vuokraa iki-oman lomatalon Italiasta, niin saa varmasti lomastaan enemmän irti, kun majoittuessaan tavallisessa hotellissa. Lisäksi saa olla oman itsensä herra, eikä tarvitse välittää matkatoimiston rajoituksista tai hotellin säännöistä.

Nyt unelmatalon vuokraaminen Italiasta on mahdollista ja jopa helppoa. Kannattaa tarkistaa kahden Euroopan suurimman loma-asuntoja välittävän yrityksen tarjonta. Interhomella ja Belvillalla on laajat valikoimat taloja, huoneistoja ja huviloita eri puolilla Italiaa. Molemmat ovat vakavaraisia ja luotettavia yrityksiä ja toimineet alalla jo useita kymmeniä vuosia. Interhomen sivusto on saatavissa myös suomen kielellä. Interhomen sivustolle pääset tästä:
Ja www.belvilla.com on englanninkielinen sivusto.

Molemmilla on paljon lomataloja vuokrattavana Italiassa ja todella kilpailukykyiset hinnat. Kaikista vuokrattavista taloista on tarkat esittelyt valokuvineen ja hintoineen ja jopa videokuvineen. Varaustilanteen saa myös näkyviin saman tien, joten oma talo on todella helppoa varata. Molemmilla yrityksillä on lisäksi palvelupuhelin pulmatilanteiden varalle.

Italiaan on tarjolla myös usein halpoja lentoja, joten vuokraamalla oman talon ja ottamalla lennot erikseen voi säästää myös matkakuluissa. Italiaan voi lentää suoralla lennolla Helsingistä joko Roomaan, Venetsiaan tai Milanoon. Lisäksi pienempiin kaupunkeihin pääsee lentämään välilaskun kanssa. Kesäkaudella Suomen ja Italian välillä on paljon lentoliikennettä, joten edullisiakin lentoja on tarjolla. Vuokra-auton voi varata halutessaan odottamaan jo lentokentälle valmiiksi, joten saavuttuaan perille pääsee näppärästi jatkamaan matkaansa. Useat talot sijaitsevat myös hyvien yhteyksien päässä lentokentältä, joten ilman autoakin voi hyvin tällaiselle reissulle lähteä.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: