Kolimbari Kreeta

Kolimbari Kreeta Kreikka source:http://www.flickr.com/photos/goforchris/171353685/

Kolimbari on pieni viehättävä kylä aurinkoisella Kreetalla. Kolimbari on tullut kuuluisaksi viineistään sekä erinomaisesta oliiviöljystään. Kolimbari sopii matkakohteeksi niille, jotka haluavat viettää lomaansa aidossa kreikkalaisessa kylässä ja nauttia rauhallisesta elämänmenosta. Kolimbari sijaitsee Rodoposin niemellä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Hanian kaupungista. Kolimbarissa on ihastuttava pieni tori sekä kaunis pieni satama. Siellä on muutamia tavernoja, jotka tarjoavat toinen toistaan parempaa kreikkalaista ruokaa.

Kolimbarin vieressä on Moni Gonian luostari sekä Kreetan ortodoksinen akatemia. Lisäksi siellä on monia mielenkiintoisia pieniä hotelleja, jotka itsessään ovat nähtävyyksiä.

Kun lomailee Kolimbarissa, niin kannattaa ehdottomasti vuokrata auto, jos se vain on mahdollista. Ajamalla ympäri saarta saa parhaimman käsityksen tästä kauniista paikasta. Kreetalla on todella paljon nähtävää. On paljon kauniita pieniä vuoristokyliä ja aivan ihania rantapoukamia. Kreetan ehkä ihanin ranta on Elafonissi, joka sijaitsee saaren eteläkärjessä. Hania on myös viehättävä kaupunki hevosenkengän muotoisine satamineen ja ihastuttavine pikkukatuineen. Siellä myös ovat paremmat ostosmahdollisuudet kun Kolimbarin kylässä.

Kolimbarin kylään pääsee Suomesta lomailemaan parhaiten Air Finland Holidaysin valmismatkalla tai – lomamatkalla.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: