Agia Marina on aito kreikkalainen kylä Kreetalla

Agia Marina Kreeta Kreikka source:http://www.flickr.com/photos/souros/2715443796/

Agia Marina on pieni ja viihtyisä rantakohde suuremman rantakohteen Plataniaksen kyljessä. Plataniakseen pääsee kävelemällä Agia Marinasta. Agia Marinasta on myös aivan lyhyt taksimatka Hanian kaupunkiin. Agia Marina on aito pieni kreikkalainen kylä, jossa on tavernoja ja pikkukauppoja. Rannat Agia Marinassa ovat erittäin hienot ja sopivat erityisesti lapsille, sillä ne ovat erittäin matalia. Lasten kanssa matkustavat viihtyvät tässä kohteessa muutenkin erityisen hyvin. Siellä on rantojen lisäksi kiva leikkipuisto, jossa on pomppulinna, sähköautorata ja minigolfrata.

Ravintolat Agia Marinassa ovat tyypillisiä kreikkalaisia. Ruoka on maittavaa ja illallista syödään tavernoissa usein pitkän kaavan mukaan. Aterian aluksi tavataan ottaa paikallinen aperitiivi kuten tilkka ouzoa, sitten nautitaan alkupaloista eli mezedeksistä ja sen jälkeen vielä pääruoka jälkiruokineen.

Jos haluat Agia Marinan lomallasi nähdä enemmän, niin kannattaa ilman muuta vuokrata auto. Kreetalla on todella paljon nähtävää. Ihania pieniä vuoristokyliä, toinen toistaan kauniimpia rantoja, kaunista luontoa ja antiikin kulttuuria. Matkatoimiston järjestämillä retkillä pääsee myös hyvin tutustumaan tähän kauniiseen saareen. Elafonissin paratiisiranta on loistava käyntikohde, samoin ovat Gramvoussan korallisaari venetsialaisine linnoituksineen ja Minoksen palatsi.

Tätä kohdetta voi lämpimästi suositella erityisesti lapsiperheille.

Matkat Agia Marinaan

 

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: