Kreeta Agii Apostoli

Agii Apostoli Kreeta Kreikka source:http://www.flickr.com/photos/hiytel/2785876477/

Agii Apostoli on monen matkalaisen suosikkikohde Kreetalla. Vaikka se on pieni kylä, niin sillä on niin omaleimainen tunnelma, että se lumoaa matkaajat. Agii Apostoli sijaitsee hyvin lähellä Hanian Kaupunkia, vain neljän kilometrin päässä. Siellä on monia viihtyisiä ja kodikkaita hotelleja, joita hoitaa kreikkalainen perhe. He toivottavat vieraansa tervetulleeksi ja pitävät heistä hyvää huolta.

Agii Apostolissa on rento tunnelma ja siellä on monia tavernoja ja kahviloita, joissa on mukava nauttia paikallisista ruoista ja juomista. Agii Apostolissa nautitaan yleensä illallista pitkän kaavan mukaan ja maistellaan kreikkalaisia erikoisuuksia. Rannat Agii Apostolissa ovat pieniä ja matalia. Niissä lapsetkin viihtyvät hyvin.

Haniasta parin kilometrin päästä löytyy enemmän elämää ja sinne pääsee helposti taksilla parissa minuutissa. Haniassa kannattaa käydä venetsialaisessa satamassa, sillä se on hyvin kaunis. Haniassa on myös monipuolisemmat ostosmahdollisuudet kuin Agii Apostolissa.

Kun kerran Kreetalle matkustaa, niin kannattaa ilman muuta käydä tutustumaan saareen vähän enemmänkin. Tämä onnistuu parhaiten oman auton vuokraamisella. Tiet ovat hyvässä kunnossa ja niin pääsee näkemään enemmän. Kannattaa käydä Elafonissin paratiisirannalla ja Gramvoussan korallisaarella. Knossos ja Minoksen palatsi ovat myös Kreetan suosituimpia nähtävyyksiä ja ehdottomasti vierailun arvoisia paikkoja. Kreetalta pääsee myös näppärästi laivaretkelle Santorinille, jos haluaa nähdä sen samalla reissulla.

Matkat Kreetalle

Kreetan saarelle pääsee helposti ja edullisesti lomailemaan Suomesta vain noin neljässä tunnissa. Katso tästä Kreetan matkat:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: