Kreeta Georgioupoli – Kreikka matkat

Georgioupoli Kreeta Kreikka source:http://www.flickr.com/photos/jamespreston/387860113/

Georgioupoli on ihana rauhan tyyssija kauniilla Kreetan saarella. Georgioupolissa on vain viisisataa asukasta ja se sijaitsee Hanian ja Retimnonin välissä. Se on kuuluisa kauniista hiekkarannoistaan ja aidosta kreetalaisesta tunnelmastaan. Jos haluat nauttia rauhallisesta elämästä ja kauniista ympäristöstä lomallasi, on Georgioupoli loistava valinta lomakohteeksi. Kylän keskeinen sijainti mahdollistaa myös tutustumisen saaren muihin kyliin helposti, sillä välimatkat muihin kyliin ovat lyhyet. Jos siis omistaa ajokortin, niin ehdottomasti kannattaa vuokrata auto ja lähteä ajelemaan muuallekin. Kreetalla on paljon tarjottavaa matkailijalle, muun muassa nähtävyys Knossos on käymisen arvoinen paikka.

Georgioupolissa on viehättävä kylätori, jonne kokoonnutaan iltaisin viettämään iltaa. Siellä istutaan eukalyptuspuiden alla ja siemaillaan lasillinen ouzoa. Siellä on ihania tavernoja, jotka tarjoavat toinen toistaan parempaa kreikkalaista ruokaa. Lisää tavernoja on alempana aivan meren rannalla, joissa voi kuunnella ruokaillessaan tunnelmallista aaltojen kohinaa. Siellä on myös pari musiikkibaaria, jotka pitävät huolen iltaohjelmasta. Muunlaista kovaäänistä yöelämää ei Georgioupolissa ole.

Paikallisbussilla pääsee kätevästi Haniaan jos haluaa suuremmat valikoimat ostosten tekemiseen tai haluaa viettää vilkasta iltaa.

Georgioupoliin voi mennä rauhoittumaan arjen hulinasta. Siellä voi nauttia rannasta ja auringosta sekä ihanasta leppoisasta tunnelmasta.

Matkat Kreetalle

Kreeta sijaitsee vain neljän tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Sinne pääsee kätevimmin ja edullisimmin lomailemaan pakettimatkalla. Katso tästä Kreetan matkat:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: