Kreeta Gerani – Kreikan matkat

Gerani Kreeta Kreikka source:http://www.flickr.com/photos/maleme/296647298/

Geranin kylä on rauhallinen kylä Kreetan länsirannikolla. Se sijaitsee kahdentoista kilometrin päässä Haniasta ja aivan Geranin vieressä on suurempi paikka Platanias. Geranissa elämä on hyvin leppoista ja siellä on muutamia kauppoja ja tavernoja. Ranta on ihana ja soveltuu lapsillekin hyvin. Gerani tarjoaa upeaa lomaa, sillä siellä sijaitsevat Finnmatkojen suuret hotellit, jotka itsessään ovat jo lomakyliä. Blue Village Gerani tarjoaa paljon palveluja matkaajille. Siellä on varaa valita erilaisista huoneista ja huoneistoista. All inclusive kuuluu hintaan tai sen saa tilata lisämaksusta. Uima-altaat ja leikkipaikat ovat huikean upeita ja harrastusmahdollisuudet loistavat. Blue Village Geranissa todella voi rentoutua ja jättää huolet kotiin. Ja siellä viihtyvät varmasti perheen pienimmätkin.

Geranin kylän keskeinen sijainti mahdollistaa myös tutustumisen Kreetan muihin kaupunkeihin. Paikallisbussilla pääsee kätevästi Plataniakseen ja Haniaan, ja jos haluaa lähteä kauemmas, niin autonvuokraus on kätevä vaihtoehto. Kreetalla on paljon nähtävää. Muun muassa Knossos sekä kuningas Minoksen palatsi ovat Kreetan tärkeitä nähtävyyksiä. Lisäksi kannattaa käydä katsomassa muitakin upeita rantoja kuten esimerkiksi Elafonissin paratiisirantaa, joka sijaitsee etelä-Kreetalla niemen kärjessä. Gramvoussan korallisaari on myös mielenkiintoinen paikka käydä, sinne pääsee kätevästi vaikka matkatoimiston retkellä.

Kreetalla on hyvät kävely ja pyöräilymaastot, joten liikkuvalle ihmiselle se on hyvä lomakohde. Samoin sukellus on suosittu harrastus Kreetalla.

Matkat Kreetalle

Katso tästä edulliset lomat Kreetan saarelle:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: