Kreeta Kalamaki – Kreikka

Kalamaki Kreeta Kreikka source:http://www.flickr.com/photos/17084757@N00/231403971/

Kalamaki sijaitsee Kreetalla ja se on aivan pieni lomakohde hiekkarannan vierellä. Kalamaki on pieni kylä ja siellä on pari ravintolaa, joissa voi nauttia kreikkalaisen keittiön antimista. Siellä on viehättävä kreikkalainen tunnelma ja siellä voi todella irtautua omista arjen kiireistään. Kalamaki sijaitsee kahden hieman suuremman kylän välissä. Sieltä on vain kilometri matkaa Agii Apostoliin ja kolme kilometriä Agia Marinaan. Näistä kylistä löytyy enemmän tarjontaa, niin kauppojen kuin ravintoloidenkin osalta. Lisäksi Hania sijaitsee vain viiden kilometrin päässä ja sinne pääsee nopeasti ja edullisesti paikallisbussilla.

Mikäli haluat nauttia todella rauhallisesta lomasta kauniin hiekkarannan äärellä, mutta olla aivan lähellä suurempaa lomakylää, on Kalamaki hyvä valinta lomakohteeksi.

Jos haluat nähdä enemmän Kreetaa, kannattaa ehdottomasti vuokrata auto päiväksi tai pariksi. Kreetalla on todella paljon nähtävää ja se on erittäin kaunis saari. Saarella näkyy selvästi antiikin kulttuuri ja sen kauniit kreikkalaiset vuoristokylät ovat näkemisen arvoisia. Lisäksi ympäri saarta on upeita rantoja, ehkä kaunein on Elafonissi aivan Kreetan eteläreunassa. Knossos sekä kuningas Minoksen palatsi ovat Kreetan tärkeimpiä kulttuurisia nähtävyyksiä.

Kreetalla on hyvät patikointimaastot sekä maastopyöräily on myös suosittu harrastus Kreetalla. Lisäksi matkatoimisto tarjoaa useita järjestettyjä retkiä saaren tärkeimpiin paikkoihin.

Matkat Kreetalle

Katso tästä edulliset lomat Kreetan saarelle:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: