Kreeta Maleme

Maleme Kreeta Kreikka source:http://www.flickr.com/photos/damiavos/4017989243/

Maleme on erittäin rauhallinen kreikkalainen kylä Kreetalla. Se on oivallinen lomakohde niille, jotka haluavat rentoutua lomallaan rauhallisessa ympäristössä. Malemessa on muutamia tavernoja ja baareja, joissa voi viettää iltaisin aikaa. Illallista syödään paikallisesti pitkän kaavan mukaan ja nautitaan ihanista Kreikan keittiön herkuista.  Mikäli haluaa nähdä vilkkaampaa menoa, niin Plataniaksen lomakylä on vain kuuden kilometrin päässä.

Malemessa on hyvä hotellitarjonta ja sieltä löytyy hotelleja jokaiseen makuun.

Kreetalla on hienot maastopyöräily- sekä patikointimaastot. Jos on urheiluhenkinen, niin se on mukava tapa viettää päivää ja nähdä samalla maisemia. Mikäli pitää joutenolosta, merestä ja auringosta, niin sekin kyllä kuuluu yhtä lailla Malemen lomaan.

Kreeta on niin kaunis saari, että ehdottomasti kannattaa vuokrata auto, jos se on mahdollista. Näin pääsee näkemään saaren kaikkein parhaiten. Vieraile idyllisissä vuoristokylissä, Minoksen palatsissa ja Elafonissin kauniilla paratiisirannalla. Matkatoimiston järjestämät retket ovat myös oiva tapa päästä tutustumaan saaren tärkeimpiin paikkoihin.

Kreetan matkat

Katso tästä valmismatkat Kreetan saarelle:

Leave a Comment

Previous post:

Next post: