Jibacoa on upea uutuuskohde Kuubassa

Jibacoa Kuuba matkat source: http://www.flickr.com/photos/chrisblanar/2208430806/sizes/m/in/photostream/

Jibacoa sijaitsee Varaderon upeiden valkeiden hiekkarantojen sekä Havannan eläväisen miljoonakaupungin puolivälissä. Jibacoassa on rauhallista, kauniita rantoja ja kristallinkirkasta vettä. Erityisen hyvin tämä lomakohde sopii kaikille, joita kiinnostaa vedenalainen maailma snorklaillen tai sukeltaen. Jibacoa on kuin tehty lepolomaa varten. Siellä voi rentoutua kauniissa ympäristössä ja ihailla upeita koralliriuttoja ja värikkäitä kaloja. Veden pohjassa makaa myös monta kiinnostavaa laivahylkyä, jotka varmasti kiinnostavat sukeltamisen ystäviä. Jibacoan hotellit ovat korkeatasoisia, joten lomallaan voi keskittyä vain siihen olennaiseen eli rentoutumiseen.

Jibacoassa on myös upeita vaellusreittejä, joten se soveltuu erinomaisesti vaellustukikohdaksi. Lisäksi Havannan upea suurkaupunki on lyhyen matkan päässä, joten lomaan voi yhdistää myös kuubalaista kaupunkimatkailua.

Retkikohteita Jibacoassa

Fifteen Mile markkinat ovat nähtävyys. Siellä on myynnissä kaikenlaista tavaraa ja korut, nahkatavarat ja käsityöt vaihtavat kovaäänisesti omistajaa. Myös kuubalainen kuuluisa rommitehdas sijaitsee retkeilyetäisyydellä Jibacoasta.

Sää Jibacoassa

Paras aika matkusta Jibacoaan on talvikausi, sillä silloin lämpötila ei kipua turhan korkealle ja sateita tulee vain harvoin. Lämpötila talvella on noin +25 astetta ja kesäkuukausina se kipuaa jopa +35 asteeseen. Kesällä Jibacoassa sataa myös paljon ja ukkosmyrskyt ovat tavallisia.

Lomalle Jibacoaan

Suomesta pääsee nyt Jibacoaan lomalle kätevästi valmismatkalla. Katso Jibacoan matkat tästä:

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: