Varaderon upeat rannat houkuttelevat rantalomalle Kuubaan

Varadero Kuuba matkat lennot source:http://www.flickr.com/photos/ush/3462916047/

Kuuban Varadero on unelmien rantalomakohde. Siellä riittää liidunvalkoista hiekkarantaa silmänkantamattomiin, turkoosia merivettä ja pitkiä auringontäyteisiä päiviä. Varadero on Kuuban kehittyneintä loma-aluetta ja sen rantojen sanotaan olevan maailman kauneimmat. Kuuban Havanna sijaitsee myös lähellä, joten vierailun miljoonakaupungissa aidossa kuubalaisessa elämänmenossa voi helposti yhdistää Varaderon rantalomaan.

Varaderon ranta on 11 kilometrin mittainen ja se on täynnä toinen toistaan hienompia hotelleja. Varadero on täydellinen lomakohde kaikille niille, jotka haluavat rentoutua auringossa, uida meressä ja nauttia kauniista ympäristöstä. Siellä voi myös sukeltaa, snorklata tai vaikkapa pelata golfia. Ja kaikkein parasta on se, että Kuubassa on aivan erityinen tunnelma, jonka voi kokea Varaderon matkallaan.

Retkiä Varaderosta

Havannaan on vain kahden tunnin ajomatka, joten sinne pääsee näppärästi vaikka vuokra-autolla. Siellä on paljon kulttuurisesti tärkeää nähtävää ja mikä tärkeintä, siellä on upea kuubalainen tunnelma. Lisäksi kannattaa retkeillä upeilla lähisaarilla. Niille järjestetään retkiä sekä veneellä että helikopterikyydillä. Lasipohjavenereissulle kannattaa myös lähteä, varsinkin jos ei ole kiinnostunut sukeltamisesta tai snorklaamisesta. Näin pääsee myös näkemään upeaa vedenalaista elämää, kauniita kaloja ja jopa merikilpikonnia.

Varaderon yöelämä

Varaderon iltaelämä on keskittynyt hotelleihin, joissa voi siemailla cuba libreä ja tanssia salsamusiikin tahtiin. Varaderossa on myös discoja, joissa iltaelämä jatkuu pikkutunneille saakka.

Ostosmahdollisuudet Varaderossa

Varaderossa ei juurikaan ole kauppoja. Siellä järjestetään pienet katumarkkinat, joista voi tehdä vähän ostoksia. Lisäksi suurimpien hotellien yhteydessa on pieniä marketteja, jotka myyvät matkamuistoja ynnä muuta. Jos mielii shoppailemaan, niin kannattaa käydä retkellä Havannassa. Sikarit ovat erittäin edullisia Kuubassa ja ne ovat suosittuja tuliaisia. Kalliimmat sikarimerkit maksavat Kuubassa vain noin neljänneksen Suomen hinnoista.

Sää Varaderossa

Sää Kuubassa on suotuisin matkailulle talvikaudella, sillä silloinkin lämmintä, mutta sateita ei tule usein. Lämpötila talvisin on noin +25-astetta ja vastaavasti kesällä lämpötila saattaa hipoa +35 astetta. Loppukesästä tai alkusyksystä ei kannata Varaderoon matkustaa, sillä silloin siellä on usein hirmumyrskyjä ja runsaasti sateita.

Lomalle Varaderoon

Suomesta pääsee Varaderoon lomalle helposti valmismatkalla. Valmismatkoja järjestää:

Varadero kuvat

Leave a Comment

Previous post:

Next post: