Naantalin kylpylähotelli

Naantali kylpylähotelli Spa kylpylä hotellit source:http://www.flickr.com/photos/rosipaw/4341955796/

Naantalin kylpylä on upea paikka rentoutumiseen. Se on viiden tähden upea kylpyläkokonaisuus, joka on eräs Suomen tasokkaimpia. Naantalin kylpylähotelli tarjoaa upeat tilat majoittumiseen, hienot uima-altaat ja kylpyläosaston, laajan valikoiman erilaisia hoitoja ja ihania ravintolaelämyksiä. Naantalin kylpylä on valittu koko maailman 100 parhaimman Spa kylpylän joukkoon.

Majoitus Naantalin kylpylässä

Naantalin kylpylä tarjoaa tasokasta majoitusta niin kahdenkeskiseen rentouttavaan lomaan kuin perhelomaankin. Kylpylä on suuri kokonaisuus, joka käsittää neljä erillistä hotellia. Oman huoneen voi valita joko alkuperäisestä Kylpylähotellista, upeasta sviittihotellista, laivahotellista Sunborn Yachtista tai upouudesta Naantali Spa Residencestä. Valikoimaa löytyy mukavista ja viihtyisistä kahden hengen huoneista aina upeisiin luksus-sviitteihin.

Kylpylähotelli

Kylpylähotelli sijaitsee kaikkein keskeisimmällä paikalla Naantalin kylpylässä. Kylpylähotelli tarjoaa 86 avaraa kahden hengen huonetta ja ne ovat  kauniisti sisustettuja ja kalustettuja. Kaikki huoneet sijaitsevat loistavalla paikalla aivan kylpyläosaston ja uima-altaiden välittömässä läheisyydessä. Kylpylähotellista käsin on helppo nauttia Naantalin kylpylän tasokkaista palveluista, kun kaikki on aivan vieressä.

Sviittihotelli

Sviittihotelli sijaitsee Naantalin Kylpylän päärakennuksessa todella hyvällä paikalla. Siellä on kahdenlaisia huonevaihtoehtoja standard de luxe –huoneita sekä presidenttisviittejä. Standard de luxe –huoneet ovat tilavia ja avaria ja klassisesti sisustettuja. Osassa huoneista on hieno ja suuri parveke. Nämä huoneet sopivat hyvin myös lapsiperheen majoittumiseen. Presidenttisviitit ovat upeita kaksikerroksia erillisine olohuoneineen sekä saunoineen.

Sunborn Yacht Hotelli

Sunborn Yacht hotelli on oikea laiva, joka on ankkuroitu Naantalin lomakeskuksen viereisen lahden rantaan. Se on todella upea upea kokonaisuus, joka tarjoaa vierailleen viiden tähden palvelua. Hotellissa on 140 huonetta, joista avautuvat upeat merimaisemat. Sunborn Yachtin Deluxe- ja Superior-huoneissa on suuri parveke, jossa kesäisin on mukava nauttia vaikkapa lasillinen kuohuvaa kauniita merimaisemia katsellen. Royal suite –huoneessa on parvekkeen lisäksi myös oma sauna sekä poreallas. Hotellissa on myös oma suosittu ala carte -ravintola

Spa Residence

Naantali Spa Resicencessä on yhden sekä kahden makuuhuoneen huoneistoja, jotka ovat hyvin tasokkaita ja joissa voi asua yksityisesti, mutta silti käyttää hyödykseen kylpylän palveluja. Nämä huoneistot on tarkoitettu sekä hotelli-, että lomaosakekäyttöön ja niissä on mukava oleskella hieman pidemmänkin aikaa.

Saunat ja allasosasto Naantalin kylpylässä

Naantalin kylpylän sauna ja uima-allasosasto on todella upea. Kylpylässä on viisi erilaista uima-allasta, joista jokainen on omalaatuisensa. Toiminta-altaan hierovat vesisuihkut rentouttavat mukavasti kipeytyneitä lihaksia tai turkoosin kupolin alla olevan roomalaisen kylvyn poreet saavat ymmärtämään, että minkä takia kylpylässä kylpeminen on ollut suosittua jo roomalaisten ajoista lähtien. Ulkoaltaassa uiminen on oma kokemuksensa, sillä altaan lämpötila on +30 astetta ympäri vuoden, vaikka ulkona olisi pakkasta. Kylpylässä on neljä suomalaista saunaa ja yksi turkkilainen höyrysauna.

Kauneushoidot ja vartalohoidot Naantalin kylpylässä

Naantalin kylpylä tarjoaa kaikenlaisia rentouttavia ja kaunistavia hoitoja. Kylpylään voi mennä ottamaan hoitoja myös day spa –tyyppisesti, vaikka ei yöpyisikään hotellissa. Naantalin kylpylän koulutetut ja osaavat työntekijät pitävät huolta asiakkaistaan ja saavat olon tuntumaan aivan uudesti syntyneeltä rentouttavan hoidon jälkeen. Tarjolla on niin rentouttavia, virkistäviä kuin piristäviäkin hoitoja. Hotellissa on myös kampaamo.

Aktiviteetit Naantalin kylpylässä

Naantalin kylpylässä on sekä kesäisin että talvisin tarjolla paljon erilaisia aktiviteettejä sekä ulkona että sisällä. Sisällä voi aktivoitua uima-altailla, erilaisissa jumpissa tai kuntosalilla. Ulkona voi pelata tennistä hotellin omilla tenniskentillä, lenkkeillä kauniissa lähiympäristössä, pelata minigolfia hotellin pihalla tai golfia läheisillä golfkentillä, sauvakävellä, pyöräillä tai vaikka purjehtia. Talvella mukaan tulevat tietysti reippaat talviaktiviteetit. Hotelli järjestää perheen pienimmille myös aivan omaa ohjelmaa, jotta hekin varmasti viihtyvät Naantalin kylpylässä.

Ravintolat Naantalin kylpylässä

Ruoasta nauttiminen kuuluu ehdottomana osana kylpylässä rentoutumiseen. Naantalin kylpylässä on monta tasokasta ruokaravintolaa, joiden ruoat vievät kielen mennessään. Voit herkutella joko buffet-ravintolassa, thaimaalaisessa Thaigarden-ravintolassa, uudessa ja hienossa Le Soleil –ravintolassa, Sunborn Ala cartessa, Paviljongissa, Pikkupaviljongissa tai Kellaribaarissa. Jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain ja jos viipyy useamman päivän, niin voi kokeilla montaakin eri ravintolavaihtoehtoa.

Varaa oma lomasi Naantalin kylpylästä tästä.

{ 1 trackback }

Suomen kylpylät - matkat - lomat - lennot Matkasivusto - etumatka.com
June 7, 2010 at 8:03 pm

{ 1 comment… read it below or add one }

Helena Norppa September 16, 2010 at 1:32 pm

en menisi kehumaan teidän allasosastoa, Suomesta löytyy monipuolisempiakin allasosastoja

Leave a Comment

Previous post:

Next post: