Ruissalon kylpylä – Ruissalo Spa

Ruissalo kylpylä ja hotelli source:http://www.flickr.com/photos/notreallyunique/2634309382/

Ruissalon kylpylä eli Ruissalon Spa on upea kylpylä Turussa Ruissalon saaressa. Ruissalossa voit nauttia hyvää tekevistä hoidoista, liikunnan riemuista, loistavasta ruoasta, nukkua hyvin sekä ihastella ympäröivää kaunista luontoa. Ruissalon kylpylässä voit antaa aikaa vain itsellesi ja tehdä sitä, mikä rentouttaa juuri sinua. Ruissalon saari on todella kaunis ja kylpylän sijainti tammimetsän katveessa meren rannalla luo upeat puitteet loman viettoon.

Kylpyläosasto – Spa

Ruissalon kylpylän kylpyläosastolla on rauhallinen tunnelma. Siellä on kolme eri uima-allasta ja kaksi saunaa. Liikuntauima-altaiden lämpötila on 27 astetta ja lämpimän virkistysaltaan lämpötila on 35 astetta. Talvisin voi pulahtaa uimaan myös avantoon ja nauttia sen jälkeen saunan kuumista löylyistä. Ruissalon allasosastolla voi todella rentouttaa itsensä ja unohtaa arjen kiireet.

Hoidot Ruissalossa

Ruissalossa on tarjolla kaikenlaisia ihania ja hyödyllisiä kehoa helliviä hoitoja. Tarjolla on myös erilaisia hoitopaketteja, jotka voi varata jo kotoa käsin valmiiksi. Kun sitten on lomalla kylpylässä, niin voi keskittyä vain nauttimiseen. Ruissalon hoitojen painopisteenä on terveyden edistäminen sekä kunnon kohentaminen. Siellä on saatavissa niin rentouttavia, kuin kaunistaviakin hoitoja. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin hemmotella itseään hieronnalla, kasvohoidolla, käsihoidolla tai jalkahoidolla? Ruissalon kylpylässä toimii myös day spa, joka on avoinna muillekin kuin hotellissa yöpyville asiakkaille. Kylpylä panostaa aktiiviseen liikkumiseen ja siellä on saatavissa erilaisia kuntotestauksia esimerkiksi polkupyöräergometritesti ja kehonkoostumismittaus. Fysioterapia on myös hyvin suosittua.

Majoitus

Ruissalon kylpylässä on 171 hotellihuonetta, joista 43 on upeaa minisviittiä. Loput huoneet ovat standard-luokan tai standard+-luokan huoneita, jotka ovat kooltaan 20 neliömetriä. Kaikki kylpylän huoneet ovat korkeatasoisia ja siistejä ja osasta on upea merinäköala. Huoneissa on televisio, sisäinen informaatiokanava, puhelin,wc ja suihku tai kylpyamme. Minisviiteissä on lisäksi kylpytakit, hiustenkuivain sekä minibaari.

Aktiviteetit

Ruissalon kylpylässä voi harrastaa monipuolista liikuntaa. Ryhmäliikuntatunnit ovat tehokas tapa liikkua. Kaunis ympäristö metsineen ja rantakallioineen houkuttelee tekemään kävelyretkiä ja lenkkejä luontoon. Tennis- ja lentopallokentät tarjoavat mahdollisuudet pallopeleihin ja Aura Golfissa voi golfata. Ruissalon kylpylässä toimii myös vapaa-ajan emäntä, joka järjestää erilaisia retkiä ja ohjelmaa hotellin vieraille.

Ravintolat

Ruissalon ravintolat ovat upeita merinäköaloineen. Merisalissa tarjotaan päivittäin herkullinen buffet-aamiainen, buffetlounas ja buffetillallinen. Aulassa on hieno kylpyläkahvila ja kesäisin sen terassi on todella aurinkoinen.

Juhlatilat ja kokoustilat

Kylpylässä on monia juhlatiloja, joita voi varata suuremman seurueen käyttöön, muun muassa viidennen kerroksen Kapteeninsali on erittäin suosittu. Juhlatiloja löytyy aina 240 hengen seurueeseen saakka. Ruissalon kylpylä on suosittu häiden pitopaikka ja kylpylältä voi tilata kaikki häihin liittyvät palvelut. Kylpylään on vastikään rakennettu uusi lisäsiipi kokousvieraiden käyttöön. Ruissalon kylpylä tarjoaa todella edustavat täysin varustetut tilat yritysten kokouksien järjestämiseen. Kylpylässä on kahdeksan erilaista ja erikokoista kokoustilaa kooltaan 32 neliömetristä 160 neliömetriin saakka.

Merisalin tanssit

Ruissalon Merisalissa järjestetään usein tansseja ja niistä on jo muotoutunut Ruissalon perinne. Tanssin ystävät haluavat lomailla juuri Ruissalon kylpylässä osin senkin takia, että tanssit ovat niin viehättävät. Kylpylässä on tanssit aina lauantaisin sekä usein myös muina päivinä viikolla.

Varaa lomasi Ruissalon kylpylässä täältä.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: