Suomen kylpylät – kylpylähotellit

Suomen kylpylät matkat Source: http://www.flickr.com/photos/magnaram/2352481902/

Suomessa on suuri joukko toinen toistaan parempia kylpylöitä, jotka tarjoavat ihanien uima-allasalueiden ja saunojen lisäksi kauneushoitoja, vartalohoitoja, harrastusmahdollisuuksia, hyviä ravintolapalveluita ja tasokasta majoitusta. Kylpylämatkailusta Suomessa on tullut todella suosittua ja useat pariskunnat ja perheet viettävät aina jonkun lomansa vuodessa kylpylässä rentoutuen. Kylpylään voi mennä vaikka vain yhdeksikin yöksi ja jo se rentouttaa kummasti keskellä arjen kiireitä.

Naantalin kylpylä

Naantalin kylpylä sijaitsee Kauniissa Naantalin maisemissa. Naantalin kylpylä soveltuu kaikenikäisille ja se on todella korkealaatuinen kylpylä. Allasalueella on 8 erilaista allasta, muun muassa kupolin alla oleva poreallas on elämys. Naantalin Kylpylällä on neljä erilaista tasokasta hotellia, joista voi valita majoituksensa. Kylpylän hoito-osastolla on tarjolla kaikenlaisia hoitoja. Kesäisin Naantalin kylpylä on lapsiperheiden suosiossa, sillä kylpylälomaan on helppoa yhdistää vierailu Naantalin Muumimaailmassa.

Turun Holiday Club Caribia

Caribian kylpylä on todellinen lasten paratiisi. Kylpylässä on 8 erilaista uima-allasta ja kolme liukumäkeä. Uima-allasalueella on haaksirikkoutunut merirosvolaiva, jonka ravintolassa voi nauttia maukasta ruokaa. Ulkoallas luolastoineen on myös vaikuttava, varsinkin jos ulkona on pakkasta. Ulkoaltaaseen pääsee suoraan isosta altaasta tunnelia pitkin. Se on lapsista hyvin jännittävää. Caribian ravintolamaailma on hyvin kattava ja ravintoloiden vieressä on hauska pallomeri ja leikkipaikka lapsia varten. Hoito-osasto on kattava ja kylpylässä on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja.

Vuokatin Holiday Club Katinkulta

Katinkulta on eräs Pohjoismaiden monipuolisimpia kylpylöitä. Se on aktiivisen kylpylälomailijan toivekohde, sillä kylpylän lähistöllä on niin hyvät harrastusmahdollisuudet. Kylpylässä on 20 eri uima-allasta ja vesiliukumäki. Suomalaisten saunojen lisäksi Katinkullassa on kaksi höyrysaunaa sekä löylyluola ja savusauna.

Ikaalisten kylpylä

Ikaalisten kylpylä on wellness-kylpylä, joka tarjoaa erilaisia hyvinvointipalveluita. Siellä on mukavat uima-altaat ja hyvät mahdollisuudet uinnin lisäksi kuntoiluun sekä ulkoiluun. Ikaalisten kylpylä on koko perheen kylpylä.

Oulun Rantasipi Eden

Rantasipi Eden on lapsiperheiden lempikylpylä. Siellä on hienojen uima-altaiden lisäksi lasten leikkipuisto, leikkihuone, liukumäkiä ja kiipeilytelineitä. Edenin hoitopaketit ovat kattavat ja tarjolla on kaikenlaisia hemmotteluhoitoja. Kylpylässä on hyvät aktiviteettimahdollisuudet niin sisä- kuin ulkoaktiviteetteihin.

Rantasipi Tropiclandia

Tropiclandia on mukavalla paikalla Vaskiluodon keskustassa. Siellä on monipuolinen uima-allasosasto ja kesäisin erikoisuutena on ulkovesipuisto, minkä takia Tropiclandia on lapsiperheiden kesäsuosikki. Aivan Tropiclandian vieressä on Wasalandian huvipuisto ja se tekee tästä myös lasten toivekohteen.

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Tampereen kylpylä on rauhallinen kylpylä aikuiseen makuun. Aikuiset voivat rentoutua allasosastolla ja nauttia hemmottelevista hoidoista ja hyvästä ruoasta kylpylän ravintolassa. Tampereen kylpylä on tarjonnut rentoutusta jo 20 vuotta ja monista siellä kerran käyneistä on tullut kylpylän kanta-asiakkaita.

Kylpylähotelli Vesileppis

Vesileppis sijaitsee Leppävirralla ja se on monipuolinen kylpyläkokonaisuus. Siellä on altaiden ja saunomisen lisäksi mahdollisuus harrastaa useita aktiviteetteja. Siellä on muun muassa jäähalli ja maailman ensimmäinen maanalainen hiihto- ja monitoimiareena Kymppi Areena.

Imatran kylpylä

Imatran kylpylä on tunnettu hienosta viihderavintolastaan Tähtitaivaastaan, jossa esiintyy suomalaisia eturivin artisteja aina viitenä iltana viikossa. Useat aikuiset lähtevät Imatran kylpylään sekä rentoutumaan uima-altaissa että tanssimaan ja nauttimaan hyvästä seurasta.

Luoston ametistikylpylä

Luoston kylpylä on Lapin kylpylä parhaimmillaan. Se on rauhallinen ja tunnelmallinen kylpylä, jossa on ihana rentoutua talvella vaikka rankan laskettelupäivän jälkeen.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Kuusamon Tropiikki on koko perheen lomaparatiisi Kuusamossa. Siellä on monipuolinen allasalue liukumäkineen ja porealtaineen. Majoitusvaihtoehtoja on useita, voi valita huoneensa tai huoneistonsa kylpylärakennuksesta tai läheisistä lomahuoneistoista. Ravintolapalvelut ovat kattavat ja läheiset Rukan rinteet tarjoavat hyvät mahdollisuudet talviurheilupäivään. Hienot hiihtoladut alkavat heti kylpylän ovelta ja varsinkin talvella maisemat ovat upeat. Kuusamon keskustaan on vain kivenheitto ja siellä on mukava käydä tutustumassa kuusamolaiseen elämään.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: