All inclusive – rentouttavaa lomailua

Matkailu All inclusive Source: http://www.flickr.com/photos/yourdon/4435260688/

All inclusive -hotellit ovat sellaisia hotelleja, joissa voi rentoutua aivan täydellisesti, sillä lähes kaikki hotellin palvelut sekä ruokailut kuuluvat matkan hintaan jo valmiiksi. Hotellin tai suuremman hotellialueen useissa ravintoloissa voi ruokailla ja juoda aivan ilmaiseksi koko loman ajan ja koskaan ei tarvitse odotella laskua ravintolan pöytään tai maksaa mistään. Lomailu on todella helppoa ja on rentouttavaa, koska lompakkoa ei tarvitse kantaa mukana hotellialueella liikkuessaan.

All inclusive ravintolat ja baarit

Yleensä all inclusive -hotelleissa on buffet-tyylisiä ravintoloita, joissa on aina kolme kattausta päivässä: aamiainen, lounas ja illallinen. Lisäksi hotellialueella on yleensä snack-tyylisiä baareja, joista saa hakea pientä purtavaa läpi päivän. Baareja on yleensä monta, sekä hotellin aulassa, uima-altaalla että rannalla. Baareista ja ravintoloista voi tilata juomia, myös alkoholijuomia, aivan vapaasti koko loman ajan. Useissa all inclusive -hotelleissa tuontialkoholista joutuu maksamaan, mutta muuten kaikki juomat kuuluvat hintaan. Kaikkein hienoimmissa hotelleissa myös minibaarin käyttö on aivan vapaata. Sieltä voi nauttia kylmiä juomia vapaasti ja se täytetään päivittäin ja sen käytöstä ei laskuteta erikseen. Neljän tai viiden tähden hotelleissa usein on tarjolla myös hienompia ruokaravintoloita, joissa on pöytiin tarjoilu ja nekin kuuluvat matkan hintaan.

All inclusive on myös todella kätevä rannalla, sillä rantatuoleista ei veloiteta erikseen, vaan ne kuuluvat vapaasti hotellin asiakkaille. Rantabaarista on mukavaa hakea syötävää ja juotavaa rantatuoliin, kun laskusta ei tarvitse huolehtia. Valitsemalla all inclusive -hotellin, ei ainakaan vahingossa ylitä matkabudjettiaan, koska kohteessa ei tule käytettyä rahaa ruokaan, juomaan eikä rantatuolin vuokriin.

All inclusive aktiviteetit

All inclusive –hotelleissa järjestetään myös usein erilaisia aktiviteetteja, joihin saa osallistua aivan vapaasti. Myös iltaohjelmaa voi mennä seuraamaan ilman erillistä pääsymaksua. Usein hotelleissa on myös tarjolla extra-aktiviteetteja, joista täytyy maksaa pieni korvaus. Esimerkiksi matkan hintaan saattaa kuulua yksi ratsastus rannalla, mutta muista kerroista joutuu maksamaan. Tenniskenttävuokraus myös saattaa olla rajattu muutamaan käyttökertaan per viikon loma.

All inclusive -hotellit maksavat vain vähän enemmän kuin tavalliset hotellit ja siitä saatava hyöty on todella suuri. Joskus myös tavalliseen hotelliin saa valita lisämaksusta all inclusive –palvelun.

All inclusivella voi säästää paljon ja kaupan päälle matkailija saa vapauden tunteen ja voi keskittyä vain siihen, mikä lomalla on tärkeintä eli rentoutumiseen.

All inclusive matkat

Leave a Comment

Previous post:

Next post: