Autoilupaketit

Matkailu Autoilupaketit Source: http://www.flickr.com/photos/eldan/249340435/

Erilaiset autoilupaketit ovat saavuttaneet huippusuosion viime vuosina. Enää ei välttämättä halutakaan viettää koko lomaviikkoa samassa kaupungissa tai kylässä, vaan paikkoihin halutaan tutustua hieman laajemminkin. Autoilupaketit tarjoavat valinnan vapautta ja ennennäkemättömiä kokemuksia. Yleensä autopakettien matkan hintaan kuuluvat lennot, autonvuokraus koko viikoksi sekä hotellit eri kaupungeissa. Itse täytyy siis vain ajaa auto kohteesta toiseen ja välillä voi poiketa erilaisiin paikkoihin, mitä matkan varrella on. Lomapaketissa on mukana hyvä kartta sekä reittiehdotukset kohteesta toiseen. Autoilupaketissa yhdistyy oma valinnan mahdollisuus sekä valmismatkan helppous, kun ei tarvitse itse miettiä hotellivarauksia etukäteen. Vuokra-auton saa käyttöönsä heti lentokentältä, joten loma pääsee alkamaan näppärästi.

Autoilupaketit

Muun muassa seuraavanlaisia autoilupaketteja on olemassa:

Autoilupaketti Turkissa – Luontoa ja turkkilaisia pikkukyliä

Lento suuntautuu Turkin Dalamaniin, jossa vuokra-auto odottaa lentokentällä. Ensimmäinen yö vietetään Dalamanissa. Toinen yö vietetään kauniissa Gökovassa ja siitä matka jatkuu upealle Datcan niemimaalle, jossa on idyllisiä pikkukyliä ja suojaisia uimapoukamia. Hotellit on valittu huolellisesti ja ne ovat toinen toistaan viihtyisämpiä. Viikon matkan kaksi viimeisintä yötä vietetään Icmelerissä huvitusten äärellä. Tällä matkalla voi omin silmin nähdä, mitä Turkin maaseutu on kauneimmillaan. Ympäristöön pääsee tutustumaan aivan eri tavalla, mitä normaalilla valmismatkalla.

Autoilupaketti Italiassa – Toscana ja Umbria

Tämä autoilupaketti soveltuu kaikille, joita kiinnostavat Italian kauneimmat kylät ja mielenkiintoiset viinitilat. Lento suuntautuu Roomaan ja sieltä saa heti auton käyttöön navigaattoreineen ja matkapaketteineen. Hotellit on valittu Viterbosta, Montepulcianosta sekä Volterrasta. Matkalla aivan henki salpautuu, sillä niin kauniita ovat näkymät. Viinitilat ovat myös toinen toistaan viehättävämpiä ja niitä on ällistyttävän paljon. On helppoa huomata, että Toscana todella elää viininviljelystä. Tällä matkalla saa myös nauttia hyvästä ruoasta, sillä Toscanan ruokakulttuuri on todella loistavaa.

Korsikan autoilupaketti

Korsikan upeimpia maisemia pääsee ihailemaan tällä matkalla. Korsikaa ei turhaan kutsuta kauneuden saareksi. Lento suuntautuu naapurisaarelle Sardiniaan Algheroon, jossa nukutaan ensimmäinen yö ja siitä jatketaan sitten lautalla Korsikan puolelle.

Sardinian autoilupaketti

Sardiniassa riittää nähtävää. On ihania kyliä, mutkittelevia pikkuteitä ja kauniita maisemia. Hiekkarannat ovat toinen toistaan valkeampia ja vuoret vehreitä.

Sisilian autoilupaketti

Sisilia on välimeren suurin saari ja se on todella monipuolinen kohde. Autoilupaketilla pääsee näkemää saaren monet puolet. Siellä on sitruunalehtoja, viinitiloja, hienoja uimarantoja ja antiikin raunioita. Siellä on myös huippumuodikkaita liikkeitä ja viimeisimpiä trendibaareja. Sisilian autoilupaketin hotellit sijaitsevat Syrakusassa, Agrigentossa, Palermossa ja Mazzarentossa.

Tunisian autoilupaketti

Tunisiassa voi päästä kokemaan niin ihanaa lomaelämää sen kauniilla rannoilla kuin myös Afrikan värikästä kulttuuriakin.

Egeanmeren rannikolta Istanbuliin

Tämän reitin varrella pääsee näkemään aimo annoksen Turkin historiaa ja sen tärkeimpiä paikkoja.  Matkalla voi nähdä muun muassa Pergamon, Efeson ja Pamukkalen. Kaksi viimeisintä päivää saa viettää upeassa Istanbulin kaupungissa.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: